El-vandvarmer

Stor viden om el-vandvarmere

Vi stiller altid vores store viden og kompetencer til rådighed, hvis din el-vandvarmer og udstyr hertil skal skiftes, renoveres eller vedligeholdes — med vores mange års erfaring klarer vi opgaven nemt og hurtigt. Er din el-vandvarmer af ældre dato, så kan en servicering af anlægget være med til at sikre en mere optimalt drift. I nogle tilfælde vil du kunne betale sig, at skifte anlægget til en nyere udgave - her står vi klar med råd og vejledning. 

Metro Therm El-vandvarmer

Hos Bedre Bad Odense NV anbefaler vi el-vandvarmeren fra Metro Therm, da den indeholder de største fordele for dig som forbruger.

Nogle af fordelene ved el-vandvarmeren fra Metro Therm er:

  • 5 års garanti mod gennemtæring af beholderen
  • Flere forskellige størrelser – vælg den, som passer til det individuelle behov
  • Beholderne er indvendigt behandlet med en enestående emalje, som forhindrer rust; for øget hygiejne og for minimering af risikoen for legionella
  • El-vandvarmeren kan installeres alle steder, hvor der er behov for varmt vand – og er uafhængig af andre varmekilder

Dansk produceret

Metro Therm el-vandvarmeren er dansk produceret. Dermed overholder el-vandvarmeren alle de høje danske krav til produktion og miljø - og du kan være sikker på, at kvaliteten er i topklasse.

Ønsker du sikkerhed for at have varmt vand i hverdagen? Så bør du vælge en el-vandvarmer fra Metro Therm. Disse el-vandvarmere er blevet udviklet og videreudviklet i Danmark igennem mere end 60 år.

Vi installerer og servicerer el-vandvarmere over hele Fyn

Vi servicerer og installerer el-vandvarmere, som sørger for at varme vandet i boliger over hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

Læs også om: