Elvandvarmer installation & service

Stor viden om elvandvarmere

Med en el-vandvarmer kan du altid få varmt vand. I el vandvarmere sidder et specielt element, som når du åbner for hanen, straks til leverer varmt vand. Hvis du har en lille varmtvandsbeholder, ville det komme dig til gavn.

Vi stiller altid vores store viden og kompetencer til rådighed, hvis din el-vandvarmer og udstyr hertil skal skiftes, renoveres eller vedligeholdes — med vores mange års erfaring klarer vi opgaven nemt og hurtigt. Er din el-vandvarmer af ældre dato, så kan en servicering af anlægget være med til at sikre en mere optimalt drift. I nogle tilfælde vil du kunne betale sig, at skifte anlægget til en nyere udgave - her står vi klar med råd og vejledning.

Metro Therm elvandvarmer

Hos Bedre Bad Odense M anbefaler vi en el-vandvarmer fra Metro Therm, da den indeholder de største fordele for dig som forbruger.

Nogle af fordelene ved el-vandvarmeren fra Metro Therm er:

  • 5 års garanti mod gennemtæring af beholderen
  • Flere forskellige størrelser der kan rumme alt fra få til rigtig mange liter vand – så du kan vælge en størrelse som passer til dit individuelle behov.
  • Beholderne er indvendigt behandlet med en enestående emalje, som forhindrer rust; for øget hygiejne og for minimering af risikoen for legionella
  • El-vandvarmeren kan installeres alle steder, hvor der er behov for varmt vand – og er uafhængig af andre varmekilder

Dansk producerede elvandvarmere

Metro Therm el-vandvarmeren er dansk produceret. Dermed overholder metro el vandvarmeren alle de høje danske krav til produktion og miljø - og du kan være sikker på, at kvaliteten er i topklasse.

Ønsker du sikkerhed for at have varmt vand i hverdagen? Så bør du vælge en el-vandvarmer fra Metro Therm. Disse el-vandvarmere er blevet udviklet og videreudviklet i Danmark igennem mere end 60 år.

Vi tilbyder installation og service af elvandvarmer over hele Fyn

Vi servicerer og installerer el-vandvarmere, som sørger for at varme vandet i boliger over hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

Har du brug for elvandvarmer service, ny varmtvandsbeholder eller noget helt tredje? Kontakt os på tlf. 66 16 52 91 eller mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for en uforpligtende tilbud.

Læs også om: