Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Find den rigtige solcelleløsning til din bolig

Bedre bad Odense M – Blik og VVS har mange års erfaring med opsætning af solceller. Vi opsætter solceller i Odense, men har også en bred vifte af kunder beliggende på resten af Fyn. Vi hjælper dig med at finde den rigtige solcelleløsning til din bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Solceller og solfangere

Via Bedre Bad & Energi samarbejder vi med førende leverandører, så vi både kan tilbyde vores kunder løsninger inden for solfangere og solceller. Der er en afgørende forskel på solfangere og solceller – solceller benyttes til at producere strøm, mens en solfanger producerer varme. Hvad man vælger afhænger af, hvordan man ønsker at udnytte solens stråler som energikilde.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - solceller til erhverv

Rådgivning der sikrer dig den bedste økonomi

Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS rådgiver vi grundigt, så der er et godt grundlag for at tage den bedste beslutning for din bolig og din økonomi.

Bedre Bad - Bedre Energi - Solvarme

Spar penge med solenergi

Når du vælger en solcelle løsning, er der mange penge at spare på de samlede udgifter på energi. Der skal naturligvis investeres i anlægget, men det tjener sig hjem i takt med, at du i stedet sparer på din energi. Vi hjælper dig med at finde den optimale løsning i samarbejde med vores samarbejdspartnere. Kontakt os og hør mere om et solcelleanlæg, og hvordan det kan blive den fremtidige energikilde for din bolig.
Bedre Bad Odense M – Blik og VVS – Solceller i Odense og på Fyn!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon