Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_service-vejledning-rådgivning

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Gratis Badtjek Odense M

God start på et nyt badeværelse

Hvis du går rundt med store badeværelsesdrømme, og synes det kan være svært at danne sig det fulde overblik over mulige løsninger, så kan et badtjek hjælpe dig. Det kan være meget tidskrævende, at opstille samtlige moderne og funktionelle badeværelsesløsninger på markedet, derfor kan du med fordel bestille dit badtjek i dag.

Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS tilbyder vi et gratis badtjek til dig, og det er samtidig helt uforpligtende. Selvom det er gratis og uforpligtende, så tager vi stadigvæk badtjekket seriøst. Det er nemlig din garanti for, at du bliver præsenteret for samtlige moderne og funktionelle løsninger, som netop kan dække dine præferencer og behov. Ved booking at et gratis badtjek, kommer vi hjem til dig og vurderer dit nuværende badeværelse. Ud fra det, fortæller vi dig om de forskellige muligheder, for eksempel:

 • Udvidelse
 • Omlægning
 • Totalrenovering
Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Book et Gratis Badtjek her:

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 66 16 52 91
  bedrebad@blikogvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon