Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Elvandvarmer installation & service

Med en el-vandvarmer kan du altid få varmt vand. I el vandvarmere sidder et specielt element, som når du åbner for hanen, straks til leverer varmt vand. Hvis du har en lille varmtvandsbeholder, ville det komme dig til gavn.

Vi stiller altid vores store viden og kompetencer til rådighed, hvis din el-vandvarmer og udstyr hertil skal skiftes, renoveres eller vedligeholdes — med vores mange års erfaring klarer vi opgaven nemt og hurtigt. Er din el-vandvarmer af ældre dato, så kan en servicering af anlægget være med til at sikre en mere optimalt drift. I nogle tilfælde vil du kunne betale sig, at skifte anlægget til en nyere udgave – her står vi klar med råd og vejledning.

Bedre bad - Produktbilleder - metro therm - plus 70

Metro Therm elvandvarmer

Hos Bedre Bad Odense M anbefaler vi en el-vandvarmer fra Metro Therm, da den indeholder de største fordele for dig som forbruger.

Nogle af fordelene ved el-vandvarmeren fra Metro Therm er:

  • 5 års garanti mod gennemtæring af beholderen
  • Flere forskellige størrelser der kan rumme alt fra få til rigtig mange liter vand – så du kan vælge en størrelse som passer til dit individuelle behov.
  • Beholderne er indvendigt behandlet med en enestående emalje, som forhindrer rust; for øget hygiejne og for minimering af risikoen for legionella
  • El-vandvarmeren kan installeres alle steder, hvor der er behov for varmt vand – og er uafhængig af andre varmekilder
Bedre bad - Produktbilleder - metro therm - model 30

Dansk producerede elvandvarmere

Metro Therm el-vandvarmeren er dansk produceret. Dermed overholder metro el vandvarmeren alle de høje danske krav til produktion og miljø – og du kan være sikker på, at kvaliteten er i topklasse.

Ønsker du sikkerhed for at have varmt vand i hverdagen? Så bør du vælge en el-vandvarmer fra Metro Therm. Disse el-vandvarmere er blevet udviklet og videreudviklet i Danmark igennem mere end 60 år.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi tilbyder installation og service af elvandvarmer over hele Fyn

Vi servicerer og installerer el-vandvarmere, som sørger for at varme vandet i boliger over hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

Har du brug for elvandvarmer service, ny varmtvandsbeholder eller noget helt tredje? Kontakt os på tlf. 66 16 52 91 eller mail til bedrebad@blikogvvs.dk for en uforpligtende tilbud.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon