Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Blikkenslager i Odense M

Kvalitet fra din lokale blikkenslager i Odense. Har du behov for en blikkenslager i Odense eller et andet sted på Fyn, så kan BLIK & VVS Cortes og Nielsen klare opgaven. Vi løser alle former for blikkenslageropgaver i zink (eventuelt patineret), kobber og skifer (natur og eternit).

Håndværksmæssige traditioner

Vores værksted oser af respekt for de håndværksmæssige traditioner – hvad enten der er tale om en mindre opgave eller et stort projekt. Et godt stykke håndværk i zink er et smukt syn – det er vedligeholdelsesfrit og holder i mange år.

Blikarbejde med garanti

Fra opsætning af tagrender og kviste til spændende specialopgaver. Vi lægger kvalitet i alle dele af vores arbejde og har kapaciteten til at varetage store som mindre opgaver. Vi ønsker at skabe værdi for vores kunder – derfor skal vores løsninger i blik altid være i orden.

Vi er f.eks. medlem af TEKNIQ, det er din garanti for, at vi forpligter os 100 % i forhold til den opgave, du skal have løst. Det er din garanti for kvalitet.

Specialopgaver – smede- og blikopgaver

Som blikkenslager i Odense har vi været med til at lave flere spændende specialopgaver, som både stiller krav til det kreative blik og det gode håndværksmæssige arbejde. Vi har stor erfaring med specialopgaver i zink, kobber, skifer m.m.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Sans for detaljerne

Vi ved, at et godt resultat afhænger af et grundigt stykke arbejde. Skal det gamle typehus f.eks. beklædes med zink, kan det blive utrolig flot og give huset et helt nyt æstetisk udseende, hvis arbejde er gjort grundigt og følger husets naturlige linjer. Vi har derfor altid øje for detalje og håndværk.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt Bedre Bad Odense M – Blik og VVS for en uforpligtende snak om blik-opgaven – vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vi rykker ud og løser blik-opgaver i Odense og omegn – herunder også i Kerteminde, Middelfart og store dele af Fyn.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon