Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Kviste – og de mange fordele

Hvis du har skråvægge i din bolig kan du udnytte de mange gode kvaliteter og fordele, som er forbundet ved skråvægge og kviste. Blot nogle af fordelene er, at du sikrer dig mere plads/gulvplads. Med den ekstra plads har du eksempelvis mulighed for at udvide din boligindretning efter netop dit ønske. En anden fordel er lysindfaldet, som bliver stærkt forbedret, hvilket medfører, at din bolig vil fremstå varm og lys. Kviste har rent visuelt også sin charme, da det er med til at sætte et sidste præg på din udvendige bolig.

Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS Cortes og Nielsen kan vi rådgive dig hvilken type kvist, der passer bedst til netop dit hus. Blot nogle af typerne er eksempelvis traditionelle kviste, taskekviste og fabrikskviste samt gavlkviste. Du kan trygt regne med, at vi finder den rigtige type kviste i den høje kvalitet, som passer bedst til netop din bolig ud fra faktorer, som hvilken hustype, størrelse og konstruktionen af din bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi tilbyder reparation, renovering og bebyggelse af nye kviste

Vi er eksperter i reparation, renovering og bebyggelse af af helt nye kviste. Derudover laver vi selvfølgelig kviste på både nyere og ældre boliger. Ved vores mange års erfaring er vi eksperter i rådgivning. Det er vigtigt, at man eksempelvis er opmærksom på de mange tilladelser og regler som kræves til at sætte en kvist op. Det er oftest meget tidskrævende og ressourcefuldt, dog skal vi nok rådgive dig, så du slipper for besværet. Vi kan rådgive dig igennem alt fra byggetilladelser hos kommunen og de generelle sikkerhedskrav. Vi kan selvfølgelig også rådgive dig i forhold til den forventede prisstigning på din bolig ud fra vores tidligere erfaring.

Når man har kviste, eller overvejer at få lavet kviste på sit hus er det ekstremt vigtigt, at man er opmærksom på, at kviste altid er udsat for vind og vejr, hvilket kræver den helt rigtige rådgivning, da det ellers kan skade din tagkonstruktion, som i værste tilfælde vil medføre utætheder og fejl. Derfor er det vigtigt, at kvistene og tagvinduet bliver lavet korrekt med gode materialer lavet af rigtige fagpersoner.

Læs om de forskellige typer af kviste her

Der findes på markedet mange forskellige typer af kviste. Dog har vi listet fire primær typer af kvist, som fås i følgende kategorier:

Traditionelle kviste

Den traditionelle kvist er kendetegnet ud fra sit selvstændige tag. Det selvstændige tag er mest udbredt som et saddeltag eller et tag med buet rygning. Det er samtidig den kvisttype, som er mest udbredt i Danmark.

 

Taskekviste

En taskekvist har sit kendetegn ud fra dens ensidige taghældning, som følger den samme retning som boligens tag. Vores primær råd er, at vælge denne kvisttype, hvis du har et forholdsvis stejl tag. Vores erfaring er nemlig, at der ellers kan opstå problemer med at etablere et tilstrækkelig fald på kvistens tag.

 

Fabrikskviste

Der er opstår tit tvivl om denne kvisttype, da en fabrikskvist i høj grad minder om ovenstående taskekviste. Den helt store forskel skal ses ud fra størrelsen, hvor fabrikskvisten typisk fylder omkring to tredjedele af tagets længde.

 

Front- eller gavlkviste

Ved front- eller gavlkviste så vil de flugte med husets facade, og bliver dermed en del af husets samlede facadeudtryk. Derfor er det rigtige valg af materialer ekstrem vigtigt, hvilket givet et flot finish på husets facade.

Kviste kan påvirke husets værdi

Ved etablering af en kvist medfører tilhørende fordele for en loftetage. Det påvirker både etagen og de individuelle rum positivt. Med et bedre og varmere lysindfald vil rummene fremstå mere anvendelige, hvad angår indretning og brug. Kviste kan altså bidrage til en øget komfort i din bolig, og kan derfor øge boligens samlede værdi.

Vores pointe er blot, at det er vigtig at have med i sine overvejelser, når du skal ud at investere i en kvist. En del af din investering har du derfor mulighed for at få tilbage, når huset en gang skal sælges.

– Vi er din garanti for høj kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os allerede i dag på tlf. 66 16 52 91 og hør mere om dine muligheder inden for kviste til dit hus eller din lejlighed.

Hos Blik & VVS Cortes og Nielsen – Bedre Bad – Bedre Energi i Odense M, løser vi enhver form for kviste-opgave på hele Fyn, Odense, Kerteminde og Middelfart.

 

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon