Bedre Bad - Bedre Energi - regndråber

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Service og opsætning af tagrender i Odense

Hvornår har du sidst tjekket dine tagrender for jord, blade og grene? Hvis dine tagrender er utætte eller tilstoppet øger det risikoen for fugtskader. Det gælder både på husets facade samt udhæng. Det er derfor vigtigt, at dine tagrender og ikke mindst afløb er i god stand.

Hvis du er i tvivl om hvilken stand dine tagrender og afløb er i, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har arbejde med tagrender og afløb i mange år, og har den nødvendige viden til at finde de typiske fejl.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Sådan undgår du unødvendig slidtage på taget og tagrender

I Danmark har vi et omskifteligt vejr med masser af regn, sne og blæst. Det øger din chance for utætte eller tilstoppet tagrender. Faktisk modtager hvert hus i gennemsnit 100 tons regn og sne hvert år. Det betyder, at dine tagrender og afløb bliver udsat for en massiv slidtage fra år til år. Hvis ikke vandet ledes væk fra dit hus på den rigtige og en effektiv måde, så øges risikoen for fugtskader.

En velfungerende tagrende og nedløb påvirker altså husets levetid positivt, da du undgår skader på husets facade samt udhæng. Hvis du ikke har en fungerende tagrende samt udhæng, så vil vandet finde andre måder at komme ned på. Det kan blive dyrt og omkostningsfuldt for dig i det lange løb.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Din lokale partner til servicering og opsætning af tagrender

Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS Cortes og Nielsen har vi arbejdet med tagrender i mange år, og dermed genereret en masse viden, erfaring og kendskab. Hvis du derfor oplever problemer med dine tagrender kan vi se de typiske fejl med det samme. Nogle af de typiske fejl er, at tagrenden har en for lille dimension, og dermed ikke kan lede vandet væk, hvis det regner eller sner meget kraftigt. En anden typisk fejl er, at overgangen mellem nedløb og brønd efter årene oplever så stor slitage, og ender med at være defekt og utæt, og leder derved ikke vandet væk på en effektiv måde.

Hvis du oplever problemer med dine tagrender eller afløb, så kontakt os endelig. Det gælder også, hvis du blot vil have en kyndig vejledning eller en snak om de udfordringer, som du har med dine tagrender. Vi kan med vores mange års erfaring hurtig konkludere, hvad der kunne være årsagen til et utæt eller tilstoppet tagrende eller afløb. Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS Cortes og Nielsen er ingen opgave hverken for lille eller for stor. Det vil glæde os, hvis vi kunne sikre dig længere levetid på dit hus, og du vil opleve de mange fordele ved velfungerende tagrender og afløb.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Materialevalg inden for tagrende og nedløb

Vores dygtige medarbejdere har mange års praktisk erfaring, og vi kan derved arbejde i alle former for materialer, uanset om det er tagrenderne og nedløbene. Hvis du er i tvivl om hvilke materialer, som du skal vælge til din tagrende eller nedløb, er vi selvfølgelig villige til at komme med vores praktiske erfaring og viden til at vurdere hvilke fordele og ulemper, som er forbundet fra materiale til materiale. Vi giver altid en objektiv vurdering, så du får størst glæde og tilfredshed af dine tagrender og afløb.

Vi arbejder primært i følgende materialer – såvel tagrender som nedløb kan leveres i:

  • Kobber
  • Zink
  • Plast

Kontakt os endelig for et tilbud på renoveringsopgaver eller nybygninger af tagrender. Husk at ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon