Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Meta douchetoilet - VOLA toiletrulleholder og toiletbørste

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Service og installation af toilet i Odense

Løber dit toilet? Du vil måske umiddelbart svare nej, men faktisk kan toilettet løbe så lidt, at det ikke kan ses med det blotte øje. Et løbende toilet kan koste dig mange penge i vand. Faktisk kan du få en ekstraregning på op til 2.500 kr. om året.

Løber toilettet tilpas meget til, at du kan se det, bør du få det repareret eller udskiftet hurtigst muligt – ellers risikerer du at skulle betale op til 10.000 kr. ekstra om året. Det svarer til 400.000 liter rent drikkevand, som løber direkte ned i kloakken.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit AquaClean Sela Douchetoilet

Moderne, nye toiletter

For den pris, som du bruger på ekstraregninger pga. løbende toiletter, kan du få et nyt og økonomisk toilet. Du kan naturligvis vælge det enkle toilet med grundlæggende funktioner, men du har også mulighed for at vælge bland ttoiletter med forskellige specialfunktioner:

 • Vandsparefunktion
  • Vandbesparende toiletter giver dig mulighed for at vælge højt eller lavt skyl. På den måde kan du spare litervis af vand og dermed mange penge
 • Berøringsfri skyl
  • Du fører hånden over sensoren, som aktiverer skyllefunktionen. På den måde er spredning af bakterier elimineret.
 • Dusch-funktion
  • Toiletter fra Geberit er en helt ny generation af toiletter, hvor toiletbesøget afsluttes ved at toilettet nænsomt og med lunt vand rengør dig med en blid stråle.
Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit væghængt douchetoilet - Vola toilet tilbehør

Det er let at købe toilet hos os

Alle vores toiletpriser er inkl. toilet, levering og montering. På den måde er du sikker på, at monteringen udføres håndværksmæssigt korrekt. Der medfølger naturligvis også garanti og forsikring.

På vores webshop finder du toiletter inden for enhver gren – herunder væghængte toiletter og gulvstående toiletter med enhver funktion der kunne synes nyttig f.eks. dusch, berøringsfri og med vandsparefunktion.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Levering og montering af toiletter på hele Fyn

Vi leverer og monterer toiletter på hele Fyn, Odense, Kerteminde og Middelfart.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon