Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Skifertag etablering, renovering og reparation

Har du et skifertag? Eller overvejer du skifertag til din bolig? Skifer er en virkelig flot form for et tag, og pynter på enhver bolig. Ligeledes er der mange fordele forbundet med skifer. Uanset dine forventninger, så kan Bedre Bad Odense M – Blik og VVS Cortes og Nielsen ikke desto mindre hjælpe dig med dine drømme.

Vi er også din professionelle fagmand til skifertag renovering og reparation af skifertag. Skifertag en stor investering for dig, og derfor skal du også forvente en høj kvalitet fra os gennem vores mange års erfaring og dygtige fagpersoner.

Uanset hvilke spørgsmål, bekymringer eller blot nysgerrighed du måtte have, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, eller blot indtaste dine oplysninger, og så tager vi kontakt til dig. Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig uanset, hvad det måtte være.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Kender du til de mange fordele ved skiftertag?

Hvis du ikke har skifertag i forvejen er det vigtigt, at du er opmærksom på de mange fordele, som er forbundet ved skifer. Skifer er kendetegnet ved, at det er et materiale, som er ekstremt hårdført. Skifer er altså et produkt i ekstrem høj og slidstærk kvalitet, som kan holde i rigtig mange år ud i fremtiden, hvis det vel og mærke bliver lagt korrekt. Vores råd er derfor, at du vælger en fagperson med stor erfaring med detaljer og kvalitet i fokus.

Der er flere årsager til, at du skal vælge fagpersoner til dit arbejde med skifer. Først og fremmest sikrer vi, at opgaven bliver løst korrekt, og samtidig fjernes risikoen for mindre løbende reparationer i fremtiden. Skifertag er nemlig en stor investering for dig, og med god faglig kvalitet kan du sikre, at du undgår små og dyre løbende reparationer af dit skifertag. Den anden fordel ved skifertag er vedligeholdelsen. Skifertag kræver minimal vedligeholdelse, så du kan koncentrere dig om de ting i livet, som du synes er mest interessant. Det er ikke nogen hemmelighed, at vejret bliver mere ekstrem fra år til år. Dette kan du modvirke ved at skifte til skifertag, da skifertag er det mest stormsikre tag som findes på markedet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Hvilke typer skifertag findes der?

Der findes to typer af skifer – herunder naturskifer og kunstig skifer. Naturskifer er det absolut dyreste af de typer, da naturskifer er et naturprodukt. Ved naturskifer er der selvfølgelig forbundet større omkostninger, da det kræver flere ressourcer til fremstilling og produktion. Hvis du er i tvivl, om hvilken type skifer du skal vælge, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.

Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS Cortes og Nielsen er vi eksperter i skifertag, så vi sikrer dig professionelle og effektive fagpersoner. Vi ligger stor vægt på vores kvalitet, og sikrer dig, at hvilken som helst opgave med dit skifertag bliver udført korrekt.

Vi yder vores bedste, og sikrer at din investering lever op til dine forventninger. Vi ligger også en stor vægt på, at du får stor glæde af de mange fordele ved skifertag. Herunder den minimale vedligeholdelse, som er forbundet ved skifertag, grundet det meget hårdføre materiale.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Garanti på skifertag

Garanti er en vigtig parameter for Blik og VVS Cortes og Nielsen. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med deres investering, og ligeledes sikre at uvisheden og usikkerheden mindskes. Når dit skiffertag skal skiftes er det meget vigtigt at bemærke, at vores dygtige ansatte sikrer, at din garanti stadig dækker mange år ud i fremtiden. Det sikrer vi ved, at kontrollere alt fra lægtegang til undertag bliver kontrolleret nøje til punkt og prikke under vores arbejde. Når vi kontrollerer alt fra lægtegang til undertag sikrer vi, at din garanti stadigvæk gælder langt ud i fremtiden. Det sikrer, at du får mest glæde ud din investering og dit skifertag.

– Vi er din garanti for kvalitet.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon