Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Badeværelse inspiration og konkrete, inspirerende badeværelser

Mangler du inspiration til badeværelse, så er du havnet det helt rette sted. Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS har vi samlet en lang række idéer til nyt badeværelse. Dette kommer dig til gode, når du skal bygge nyt eller renovere gammelt badeværelset. Vi har samlet en række inspirationstips og konkrete badeværelsesløsninger, hvor du finder eksempler på det praktiske badeværelse, designmæssige perler og moderne badeværelser med smarte funktioner.

Bedre Bad Odense M – Blik og VVS hjælper dig med badinspiration og totalløsningen til nyt badeværelse, når dit nuværende badeværelse skal istandsættes eller du vil bygge nyt.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Få bad inspiration fra Bedre Bads badeværelsesløsninger

Savner du badeværelsesinspiration til installation af et nyt badeværelse, eller vil du blot inspireres til, hvordan du vha. små ændringer, kan ændre hele badeværelsets udtryk? Uanset hvad kan vi hjælpe dig.

I inspirationsfasen, hvor du indhenter badeværelsesinspiration, kan Bedre Bad-fagmanden hjælpe med at afdække dine ønsker, få alle gode idéer på bordet og hjælpe med prioriteringer.

Vi rådgiver ned i mindste detalje for at opfylde alle dine ønsker – vi samler alle trådene omkring dit badeværelse og gør valgene lettere for dig.

Hvis du ønsker at se de konkrete badeværelsesløsninger, som Bedre Bad har udført for kunder over hele landet, kan du klikke nedenfor.
Klik her for at se de konkrete badeværelsesløsninger.

7 gode tips til indretning af badeværelse

Nedenfor kan du se nogle eksempler på, hvad du kan gøre for at ændre udtrykket på badeværelset og hvordan du kan indrette smart:

1. Indret badeværelset i funktionszoner, hvor hele familien kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.

2. Væghængt toilet, toiletspand og møbler får rummet vil syne større og rengøringen er lettere.

3. Flisernes farve spiller en vigtig rolle. Med lyse fliser på badeværelset synes rummet større, mens mørkt gulv giver rummet kontraster og dybde.

4. Udnyt pladsen kreativt: Med højt til loftet kan pladsen udnyttes med smalle hylder i stål eller glas. I stedet for at gemme ting helt af vejen, kan du fremvise de flotte parfumer og smykker som en del af indretningen på dit badeværelse.

5. Indret lille badeværelse med et stort vægspejl, som får badeværelset til at virke større.

6. Friske farver eller pangfarver kan opfriske badeværelset, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.

7. En håndklædetørrer sørger for ophæng til håndklæder, som er dejligt varme og en lun temperatur på badeværelset.

Vi kommer heller ikke udenom, at et badeværelse skal passe til dig og din familie. Som mennesker bruger vi lang tid på badeværelset, og derfor skal man også føle sig godt tilpas i rummet. En god idé kan være at føre stilen fra den øvrige bolig videre ind på badeværelset. Her på siden finder du inspiration til hvordan man indretter nybygget og nyrenoveret badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Løsninger til hele Fyn

Ønsker du mere badeværelsesinspiration, inden du skal igang med installationen af badeværelse, er du velkommen til at ringe til os – så finder vi en løsning, der passer til dig og din stil. Vi servicerer hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

Relaterede sider til badeværelse inspiration:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon