Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Blik og VVS Fyn

Har du brug for VVS eller blikkenslagerarbejde på Fyn, klarer Bedre Bad Odense M – BLIK og VVS opgaven for dig. Vi har lang erfaring i branchen og har løst alle typer VVS-opgaver for både private og erhverv. Fra reparationer af rør, installation af jordvarme til opsætning af solceller og rådgivning om det nye badeværelse.

Opgaven – fra A-Z

Vi løser med andre ord en bred vifte af opgaver for både private og erhverv. Vi påtager os gerne større opgaver og kan tilbyde en totalløsning, hvor vi varetager hele opgaven.

Vi samarbejder bl.a. med flere forskellige håndværkere og kan derfor varetage opgaven fra idé til det færdige resultat.

Vi har den seneste opdaterede viden indenfor vvs, energi og blik-arbejde

Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS ved vi at viden, kompetencer og erfaring er forudsætningen for at vores kunder er tilfredse. Vi lægger derfor stor vægt på altid at holde os opdateret om de nyeste tiltag, trends og produkter i branchen. På baggrund af dette, kan vi give vores kunder den optimale rådgivning og sikre at løsningen altid giver den enkelte kunde de største fordele.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Opgaver over hele Fyn

Vi løser både de større og mindre opgaver og rykker ud med kort varsel, hvis der er behov for det. Vi har til huse i Odense, men løser VVS-opgaver på hele Fyn. Drejer det sig om en større opgave, kommer vi ud og beser opgaven og giver naturligvis et uforpligtende tilbud med på vejen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Kontakt os

Kontakt Bedre Bad Odense M – Blik og VVS, når du har brug for et professionelt VVS firma med den nyeste viden

Vi glæder os til at løse din opgave.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vi er medlem af Tekniq

Blik & VVS Cortes og Nielsen, Bedre Bad – Bedre Energi i Odense M er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk.
Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon