Sponsorat TPI fodbold

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Sponsorater

Bedre Bad Odense M – BLIK og VVS er stolte sponsor for:

 • TPI- fodbold – Hovedsponsor
 • Ungdommens Røde Kors – En hjælpende hånd
 • Hjerneskadeforeningen

Vi er rigtig stolte af, at kunne støtte alt fra sportsaktiviteter til foreningsarbejde gennem de forskellige foreninger og organisationer, hvor vi bidrager med vores sponsorater. Vi er ligeledes glade for at støtte op omkring de mange frivillige ildsjæle, som bidrager til det lokale miljø, og yder en ekstra indsats for andre. Vi håber, at vi i gennem sponsorater blandt andet kan sikre, at børn og voksne kan spille fodbold i fine holddragter. Samtidig håber vi også, at vi igennem vores sponsorater kan bidrage til at foreningerne har et større råderum og fleksibilitet til deres mål.

Hvorfor er vi sponsor?

Vi vælger, at sponsorere af flere årsager. En af de vigtigste ting er, at vi elsker vores dejlige lokalområde, som vi altid har været en del af, og som vi forhåbentligt også er en del af i rigtig mange år ud i fremtiden. Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS Cortes og Nielsen har vi en række kerneværdier, og en af disse kerneværdier er, at være engageret og synlig i netop dit lokalområde. Denne kerneværdi har vi mulighed for at opfylde gennem vores forskellige sponsorater til foreninger og organisationer. Det er en vigtig kerneværdi for os, da vi igennem vores sponsorater sikre os, at vi er engageret og synlige i lokalområde. Årsagen til dette skal blot findes ved, at det er i lokalområdet, at vores dejlige og tilfredse kunder samt dygtige medarbejdere bor til dagligt.

Vi er engageret gennem sponsorater:

 • For at støtte foreningslivet
 • For at bidrage til de mange frivillige ildsjæle i foreningerne og organisationerne
 • For at være socialt engageret i lokalområdet
 • For at være synlige og tilgængelig for dig
close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon