Sponsorat TPI fodbold

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Sponsorater – Blik & VVS engagement

Bedre Bad Odense M – BLIK og VVS er stolt sponsor for:

 • TPI- fodbold – Hovedsponsor
 • Ungdommens Røde Kors – En hjælpende hånd
 • Hjerneskadeforeningen

Vi er rigtig stolte af at kunne støtte alt fra sportsaktiviteter til foreningsarbejde gennem de forskellige foreninger og organisationer, hvor vi bidrager med vores sponsorater. Vi er ligeledes glade for at støtte op omkring de mange frivillige ildsjæle, som bidrager til lokalmiljøet og yder en ekstra indsats for andre. Vi håber, at vi i gennem sponsorater blandt andet kan være med til at sikre, at børn og voksne kan spille fodbold i fine holddragter. Samtidig håber vi også, at vi igennem vores sponsorater kan bidrage til, at foreningerne har et større råderum og fleksibilitet til deres mål.

Hvorfor er vi sponsor?

Vi vælger at sponsorere af flere årsager. En af de vigtigste ting er, at vi elsker vores dejlige lokalområde, som vi altid har været en del af, og som vi forhåbentligt også er en del af i rigtig mange år ud i fremtiden. Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS Cortes og Nielsen har vi en række kerneværdier, og en af disse kerneværdier er at engagere os og bidrage til dit og vores lokalområde. Denne kerneværdi har vi mulighed for at opfylde gennem vores forskellige sponsorater til foreninger og organisationer.

Vi er engageret gennem sponsorater for at

 • støtte foreningslivet og det lokale fællesskab
 • bidrage til de mange frivillige ildsjæle i foreningerne og organisationerne
 • være socialt engageret i lokalområdet
close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon