Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Varmeveksler installation & service

Trænger du til udskiftning eller blot reparation af din varmeveksler eller varmtvandsbeholder, så tøv ikke med at kontakte Bedre Energi Odense M.

Gennem årene har vi udført et stort antal opgaver med både varmevekslere og varmtvandsbeholdere, og har derfor stor erfaring, når vi skal løse opgaven for dig. Det handler om den rigtige løsning og hurtig, effektiv arbejdsudførelse.

Hos os kan du få hjælp til:

 • Varmeveksler til fjernvarme
 • Varmeveksler til solvarme
 • Varmeveksler til centralvarme
 • Varmeveksler til opvarmning af brugsvand
 • Udskiftning af varmtvandsbeholder eller vandvarmer
 • Rådgivning til valg af den bedste varmeveksler til dine behov
 • Rådgivning og hjælp til at søge tilskud til ny varmeveksler eller varmtvandsbeholder
Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - børn

God afkøling er lig med god økonomi

Med varmeveksleren kan du sikre den bedste afkøling af fjernvarmevandet – og det sparer du penge ved.

Hvis du mistænker dårlig afkøling ved en eksisterende varmeveksler, så giv os et kald. Årsagen til dårlig afkøling kan være noget så simpelt som en tilkalket varmeveksler, men det er også vigtigt at have et korrekt indstillet varmeanlæg. Når en varmeveksler er indstillet forkert, kan temperaturen på hhv. frem- og returløb være årsagen til dårligt kølende varmeveksler, som betyder forringet energieffektivitet og en dyr varmeregning.

Bedre Bad - Bedre Energi - radiator

Bestem selv fremløbstemperaturen

Med en moderne varmeveksler kan du selv bestemme fremløbstemperaturen inde i boligen. Det er med til at sikre dig en god energiøkonomi, hvor det ikke koster en bondegård at opvarme huset. Samtidig giver det dig ekstra sikkerhed, for varmeveksleren sikrer, at husets installationer er adskilt fra fjernvarmesystemet uden for huset.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Service af fjernvarmeanlæg og varmeveksler

Husk, at varmeanlæg ikke er vedligeholdelsesfri – de bør efterses og justeres, således at der opretholdes korrekt drift. Vi er registreret i Fjernvarmens Serviceordning (FjR-ordningen) og kan som samarbejdspartner med Fjernvarme Fyn A/S tilbyde et hovedeftersyn ved opstart og hvert 6. år samt et serviceeftersyn hvert andet år. Der ydes tilskud fra Fjernvarme Fyn A/S såfremt du vælger at tegne en serviceaftale med os.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Lavere tryk end på fjernvarmenettet

Trykket i dit centralvarmesystemet er meget lavere, end trykket i fjernvarmenettet. Det er en fordel, for det minimerer risikoen for skader på ejendom og inventar – f.eks. i form af radiatorsprængning. Dette er særligt aktuelt i ældre huse med gamle radiatorer og rør.

Certificerede Energivejledere

Vores montører har bestået certifikatkurset i eftersyn og servicering af fjernvarmeanlæg, og kan hjælpe med at få dit anlæg til at fungere optimalt til fordel for din varmeøkonomi – som oftest tjener ordningen sig selv ind på 2 år. Det er jo også en fordel, at vi sammen passer bedre på miljøet.

Vi servicerer og etablerer varmeveksler løsninger over hele Fyn

I følgende byer tilbyder vi rådgivning, installation og service af varmeveksler: Odense, Kerteminde, Middelfart og omkringliggende byer på Fyn.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon