Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Fjernvarme Installation og vedligehold

Velkommen til Bedre Energi Odense M, din pålidelige partner i etablering, renovering, service og vedligehold af fjernvarmeinstallationer. Med vores dybdegående viden og mange års erfaring inden for fjernvarme og tilhørende installationer, er vi klar til at hjælpe dig med alle dine fjernvarmebehov. Uanset om du har brug for at renovere et eksisterende anlæg, vedligeholde et kørende anlæg eller etablere en helt ny fjernvarmeinstallation, kan vi levere løsninger, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Hvad er fjernvarme?

Kort fortalt er fjernvarme meget varmt vand, der løber i et lukket underjordisk system. Vandet varmes op til høj temperatur på et kraftvarmeværk og derefter sendes vandet gennem rørene i jorden. Vandet ender i husenes fjernvarmeboks, hvor varmen overføres til husenes radiatorsystemer, brusere og vandhaner.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Fjernvarme – En let form for opvarmning

Bedre Energi Odense M besidder stor viden om og erfaring med fjernvarme og alle dertilhørende installationer. Dermed kan vi løse alle typer af opgaver, såsom:

  • Renovering af eksisterende anlæg
  • Service og vedligeholdelse af kørende anlæg
  • Etablering af ny fjernvarmeinstallationer – selv helt store anlæg og installationer
Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Miljøvenligt med fjernvarme

Med fjernvarme får du en miljøvenlig opvarmningsform. Fjernvarme er en effektiv måde at varme dit hjem op på, der udnytter overskudsvarme fra kraftværker og andre industrielle processer, som ellers ville gå til spilde. Dette gør fjernvarme til en bæredygtig løsning, der hjælper med at reducere vores samlede CO2-udslip.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Økonomisk fordelagtigt med fjernvarme

Men fordelene stopper ikke ved miljøet. Ved at skifte til fjernvarme fra en anden varmeløsning, som f.eks. et traditionelt oliefyr, er det ikke usædvanligt at opleve betydelige besparelser. Faktisk kan du opleve besparelser på helt op til 25% på dine varmeudgifter. Disse besparelser, kombineret med den lave vedligeholdelse og den lange levetid for fjernvarmesystemer, gør fjernvarme til en økonomisk attraktiv løsning på lang sigt. Derudover er fjernvarme en pålidelig og stabil varmekilde, der sikrer, at du har varme i dit hjem, uanset vejret udenfor. Så uanset om du er bekymret for miljøet, din pengepung, eller bare vil have en pålidelig og effektiv måde at varme dit hjem på, er fjernvarme et fremragende valg

Bedre Bad - Bedre Energi - Grundfos fjernvarmeunit

Service betaler sig

At investere i regelmæssig service og vedligeholdelse af din fjernvarmeinstallation er en smart beslutning. Hos Bedre Energi Odense M – Blik & VVS tilbyder vi private, boligforeninger og virksomheder regelmæssige tjek af fjernvarmeinstallationer. Mange af vores kunder benytter sig af denne service, og med god grund. Et velfungerende og veltrimmet fjernvarmeanlæg anvender mindst energi, hvilket sikrer den bedste økonomi. Det betyder lavere varmeregninger for dig og en mere bæredygtig løsning for miljøet.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Få tjekket din fjernvarme-installation

Hvis du oplever problemer med dit nuværende system, eller hvis du bare vil sikre dig, at alt fungerer, som det skal, lad da vores eksperter fra Odense Blik & VVS tjekke din fjernvarmeinstallation. Hvis det er nødvendigt, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarmeinstallation. Vi kan også rådgive om de nyeste energieffektive løsninger, der kan hjælpe dig med at spare endnu mere. Så uanset om du har brug for et rutinemæssigt tjek, eller du overvejer at opgradere dit system, er vi her for at hjælpe

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt Bedre Energi Odense M – Blik & VVS

Hos Bedre Energi Odense M – Blik & VVS har vi mange års erfaring inden for branchen og har løst alle typer VVS-opgaver for både private og erhverv. Vi løser en bred vifte af opgaver, og vi påtager os gerne større opgaver, hvor vi kan tilbyde en totalløsning, hvor vi varetager hele opgaven fra idé til det færdige resultat. Vi lægger stor vægt på at holde os opdateret om de nyeste tiltag, trends og produkter i branchen, så vi kan give vores kunder den optimale rådgivning og sikre, at løsningen altid giver den enkelte kunde de største fordele. Hvis du har brug for en professionel VVS-installatør i Odense, er vi altid klar til at løse dine opgaver. Vi opererer i Odense og på store dele af Fyn. Kontakt os allerede i dag, hvis du står med en aktuel opgave, eller du er interesseret i at høre mere. Vi har altid en kompetent medarbejder i røret, der er klar til at hjælpe. Ved akut problem som kræver hurtig indsats, kontakt os på Tlf. 66 16 52 91. E-mail: bedrebad@blikogvvs.dk, Du kan også udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside, og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at løse din opgave.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon