Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Lad os stå for dit VVS-arbejde

Bedre Bad Odense M kan tilbyde korrekt servicerede og præcist indregulerede VVS-anlæg efter jeres behov. Du kan med fordel opleve, at hente gode besparelser på din regning. Og vandforbruget kan samtidig minimeres med vandbesparende toiletter og brusere.

Udover løsning af traditionelle VVS-opgaver er vores aktiviteter koncentreret omkring to hovedområder:

  • Badeværelser – lige fra reparation over renovationsopgaver til totalløsninger
  • Energiløsninger – fra de traditionelle energiløsninger til de helt nye
Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Store og små opgaver

Som VVS installatører med mange års erfaring løser vi enhver VVS-opgave – lige fra det løbende toilet over opsætning af tagrender til etablering af det helt store ventilationsanlæg. I enhver af disse opgaver skaber vi den perfekte løsning gennem vores håndværksmæssige tilgang og stolthed.

Service og eftersyn

Kontakt os for et serviceeftersyn og få udarbejdet en plan med forslag til eventuelle forbedringer og optimeringsmuligheder. Ved at få udarbejdet denne plan kan du i det lange løb sikre dig nogle gode og væsentlige besparelser.

Her løser vi VVS-opgaver

Vi laver VVS arbejde for både private og erhverv – og vi har kunder over hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

VVS – Vi kan varetage alle opgaver

Vi hos Bedre Bad Odense M kan lave alt indenfor varme, vand, sanitet og gas. Vi renoverer køkkener og badeværelser. Og vi kan servicere, montere og installere alle former for varmeløsninger, fx fjernvarme og naturgas.

Med vores høje faglige niveauer og brede spænd af kompetencer, slipper du for at kontakte flere forskellige håndværkere. Du kan med os få totalløsninger, hvor vi laver alt i processen, fra start til slut.

Vi tilbyder helt standard vvs arbejde indenfor badeværelset, som at skifte vandhanen eller fixe den, hvis den drypper. At udskifte toilettet og fixe et løbende toilet eller opsætte og installere en ny bruser.

Ellers tilbyder vi istandsættelser og totalrenoveringer af badeværelset. Vi kan lave et helt nyt badeværelse fra bunden. Det vil indebære alt med at føre ledninger, lægge klinker og installation af alt sanitet. Med Bedre Bad laver vi totalløsninger, hvor du kan få et helt unikt og personligt badeværelse, lavet lige efter dine ønsker.

Bedre Bad - Bedre Energi - Unidrain afløbsrende

Find inspiration til badeværelser

Hvis du mangler inspiration til design og indretning af dit badeværelse, er du også dækket ind. På vores inspirationsside kan du få inspiration til hvad du kan gøre, for at ændre udtrykket på dit badeværelse og indrette badeværelset på en smart måde. På inspirationssiden kan du også se vores løsninger på badeværelser, vi i Bedre Bad regi har lavet.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Udstilling af badeværelser – se udstilling fysisk

Hvis du foretrækker at se badeværelsesløsninger fysisk, så kan du også det. I Middelfart ligger vores store udstilling. Her kan du bevæge dig frit rundt i blandt vores og vores samarbejdspartneres istandsættelser og indretningsløsninger af badeværelser / bademiljøer / vådrum. Her har du også muligheden for at snakke med vores certificerede vådrumsinstallatører og eksperter. Og du kan booke en badkonsulent, som du kan præsentere og diskutere dine ideer med.

Energi – Vi laver energiløsninger

Af energiløsninger kan vi også lave alt. Service af din nuværende energiløsning, udskiftning heraf, eller installering og montering af nyt anlæg. Det kan vi gøre med gulvvarme, jordvarme, fjernvarme, solceller, solvarme, pillefyr, varmeveksler, varmtvandsbeholdere og el-vandvarmer. Derudover tilbyder vi også energitjeks af din bolig.

Bedre Bad - Bedre Energi - energitjek af bolig - energioptimering

Energitjek – Kan du spare penge på vand og varme?

Vil du optimere energiforbruget i din bolig og spare på varmeregningen, så er et energitjek et godt sted at starte. Her vil du få hjælp af en professionel og certificeret energivejleder, som vil gennemgå din boligs varme og vandinstallationer, isoleringsgrad ved vinduer, døre, murer, tag og loft. Herefter vil du få en liste over vores fund og overvejelser, samt en prioriteret liste, der viser hvad der kan laves, for at få den bedste besparelse for færrest penge.

Læs mere om vores løsninger

Har du fået øjnene op for en bestemt varmeløsning, du kunne tænke dig at lære mere om, så har vi en kategori til hvert emne med gode beskrivelser, der ligger som underkategori til VVS i menubjælken. Her kan du finde alt den information du kunne ønske dig.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon