Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Smedearbejde – store og små specialopgaver

Bedre Bad Odense M – Blik og VVS Cortes og Nielsen er en moderne virksomhed, og vi sender løbende vores faglig stærke ansatte på kursus og ekstra uddannelse. Den primære årsag er, at være opdatereret på de nyeste trends, teknikker og færdigheder. Det gælder alt fra, at være opdatereret på det nyeste materiale til færdighedsteknikker, som også er meget vigtige i forhold til en specialopgave. Det gør, at vores kompetente ansatte også kan løse andre basale opgaver – herunder specialopgaver. Så hvis du har en specialopgave på tegnebrættet, så kan vores dygtige faglige ansatte med garanti hjælpe dig på vej. Det gælder selvfølgelig også, hvis du blot ønsker, at få kyndig vejledning om special opgavens omfang, eller hvis du ligeledes søger gode råd til din specialopgave.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Vores smede er altid opdateret på de nyeste løsninger

Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS Cortes og Nielsen er vi et moderne værksted, som netop er opdatereret på alt i markedet. Så hvis du er gået i stå med din specialopgave og mangler inspiration, så er du kommet til det rigtige sted. Det vil selvfølgelig også være en stor glæde at hjælpe dig, hvis du blot har en specialopgave i tankerne, men mangler råd eller vejledning af vores dygtige fagpersoner.

Du er mere velkommen til at kontakte os uanset dit formål med specialopgaven. Vi løser nemlig både større og mindre specialopgaver, og sikrer dig, at du bliver tilfreds med dit resultat. Tilfredsheden sikres grundet vores dygtige og kompetente medarbejder, som løbende bliver opdatereret. Derudover har de også mange års praktisk erfaring. Det betyder, at vi hurtigt kan komme med gode råd og kyndig vejledning.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os for rådgivning

Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS Cortes og Nielsen kan vi uden tvivl hjælpe dig med dine specialopgaver. Vi er en moderne virksomhed med dygtige og kompetente medarbejdere, som igennem deres mange års erfaring kan løse både små og større specialopgaver.

Det er vigtigt, at du husker, at du altid er velkommen til at tage kontakt til os uanset specialopgaven omfang. Det gælder selvfølgelig også i forhold til, hvor langt du er med dine egne tanker omkring din specialopgave. Altså om du blot har din specialopgave i tankerne, eller allerede har den på tegnebrættet.

Vi bestræber os på, at du bliver tilfreds med din specialopgave, og samtidig stræber efter at løse opgaven til tiden.

Vi håber at høre fra dig, og husk du er altid velkommen til at kontakte os.

Hvis du mangler inspiration kan du i næste afsnit læse omkring vores specialopgave, som vi har udført sammen med en kunstner fra Fyn angående H.C. Andersens 200 års fødselsdag.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Eksempel på specialopgave

Ingen specialopgave er hverken for stor eller for lille, derfor var det også en stor glæde for virksomheden og ikke mindst vores ansatte, at være en del af H.C. Andersens 200 års fødselsdag. Vi har eksempelvis været en del af et større kunstværk i, hvor vi var med til at fremstille og opstille et kunstværk. Kunstværket blev fremstillet og produceret i kobber og messing i forbindelse med H.C. Andersens 200 års fødselsdag 2. april 2005, hvor arbejdet blev udført for en kunstner fra Fyn. Kunstværket kan ses på Odense banegårdscenter ved spor 7, hvis du er interesseret i at se vores færdigheder og kvalitet. Dette er blot et eksempel på en specialopgave, og vi håber at vi i fremtiden kan være med til at løse din specialopgave.

Smedeopgaver til kobberbryllupper:

Hos Blik og VVS Cortes og Nielsen fremstiller vi alt lige fra specialopgaver til kobberblomster. Vores dygtige blikkenslagere har mange års praktisk erfaring, og kan lave en hvilken som helst kobberrose til dig. Vi sikrer, at resultatet lever op til dine forventninger og til tiden. Vores dygtige blikkenslagere kan med garanti fremstille den kobberblomst, som passer netop til dine behov og ønsker. Du er mere end velkommen til at kontakte os for spørgsmål, pris eller blot nysgerrighed.

Ring for pris.

Vi hjælper dig også med:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon