Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Kontakt Blik & VVS Cortes og Nielsen

Hos Bedre Bad Odense M (Tidligere NV) står vi altid klar til, at løse dine opgaver. Vores dygtige og kompetente medarbejdere har store kompetencer indenfor en bred vifte af forskellige opgaver. Med os som samarbejdspartner, får du en professionel og engageret partner fra start til slut. Vi forlader ikke projektet før alt er helt færdig, og der er ryddet op. Vi er din lokale autoriserede vvs-installatør i Odense. Vi opererer i Odense og på store dele af Fyn. Kontakt os allerede i dag, hvis du står med en aktuel opgave, eller du er interesseret i, at høre mere. Vi har altid en kompetent medarbejder i røret, der er klar til at hjælpe.

Ved akut problem som kræver hurtig indsats kontakt os.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Kontaktoplysninger

Herunder finder du alle vores relevante kontaktoplysninger. Du kan vælge, at kontakte os via et væld af forskellige metoder. Kom forbi butikken i Odense M (Tidligere NV), og tal med os direkte – eller send os en mail. Du kan også give os et ring, og så finder vi ud af det sammen.

Bredbjergvej 40
5230 Odense M

CVR nr.: 29628157

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Kontakt os

Vil du gerne kontaktes eller bestille os til at løse en VVS-opgave hos dig, så kan du udfylde nedenstående formular. Husk: Hvis du bestiller os til en arbejdsopgave hos dig, så er din bestilling ikke gyldig før den er accepteret fra vores side. Vi bekræfter din bestilling via mail eller telefon.

  Navn

  Email

  Telefon

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 66 16 52 91
  bedrebad@blikogvvs.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

   Navn

   Email

   Telefon