Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Jordvarme installation Odense M

Med et moderne jordvarmeanlæg kan du producere din egen varme hele året. Du kan gøre dig delvis uafhængig af energi udefra – og så kan du spare rigtig mange penge. Oven i det økonomiske aspekt får du også glæden ved at anvende vedvarende energi – et plus for miljøet.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Få en skræddersyet løsning

Søger du efter jordvarme Odense M eller fyn, så kan Bedre Bad Odense M – Blik og VVS varetage opgaven for dig. Vi har mange års erfaring i installering af jordvarme. Fra opsætning af anlæg til nedgravning af slanger, sørger vi for en løsning, der er tilpasset din bolig og dine behov.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Hvad er jordvarme?

Når du vælger jordvarme til boligen, så betyder det at vi nedgraver et kredsløb af slanger under jorden i haven. Solen opvarmer jorden og derved også den kølervæske, der ligger i det nedgravede slangesystem. Herefter sendes kølervæsken ind i en varmepumpe, der trækker varmen ud og pumper det ind i boligen, så du kan få varmt vand og opvarmning.

Der findes to typer af jordvarmeanlæg. På den ene hånd har man et jordvarmeanlæg med vandret boring, som egner sig til større grunde med stor have. Hvis man har en mindre grund, så er et jordvarmeanlæg med lodret boring en fordelagtig løsning, da rørsystemet graves ca. 160 meter lodret ned i jorden.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Jordvarme er billig energi

Jordvarme er en meget billig energikilde. Den eneste energi, der benyttes, er når anlægget skal omdanne jordvarmen til energi, dog vil der altid blive omdannet mere energi, end anlægget bruger. Jordvarme er desuden en meget energivenlig ressource, så der er derfor mere end blot økonomiske fordele ved at vælge denne energikilde. Jordvarme belaster ikke miljøet i samme grad som f.eks. et oliefyr, da der udledes langt mindre CO2.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Andre fordele ved jordvarme:

Foruden at være en billig energikilde, kræver jordvarme ingen vedligeholdelse.
Det er en investering at vælge jordvarme. Men den økonomiske investering, der lægges i anlægget er ofte betalt hjem i løbet af nogle år. På lang sigt er der derfor penge at spare, når den gamle energikilde skiftes ud med et jordvarmeanlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Er der ikke plads nok?

Jordvarme kræver lidt plads, da der skal være areal til at grave slangerne ned i jorden. Hvis der ikke er plads nok, er en luft til vand-varmepumpe et rigtig godt alternativ som energikilde. I stedet for at grave slanger ned, monteres der en udedel, der samler energi fra udeluften. Luft til vand-varmepumpen kan ligesom almindelig jordvarme stadig benyttes til opvarmning af boligen og brugsvandet.

Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Hør om dine muligheder

Vil du høre mere om mulighederne for at få jordvarme i din bolig? Er du interesseret i at høre mere om denne mulighed for opvarmning, så kontakt os.
Måske er du ved at bygge nyt, måske ønsker du at skifte til jordvarme eller ønsker et supplement til din nuværende varmekilde. Uanset hvad, sammensætter vi en løsning, som er tilpasset behovet for opvarmning.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon