Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Nyt badeværelse? Kontakt badeværelsesspecialist i Odense

Bedre Bad Odense M – Blik og VVS hjælper dig, hvis dit gamle badeværelse skal istandsættes eller hvis du skal have lavet et helt nyt badeværelse. Uanset om det blot er en vandhane, der skal skiftes eller et helt nyt badeværelse, der skal laves, løser vi opgaven med vægt på grundighed og kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Få en individuel badeværelsesløsning

Et nyt badeværelse skal leve op til forventningerne. Hos Bedre Bad Odense M – Blik og VVS har vi en mangeårig erfaring, når ideer skal omsættes til et funktionelt og lækkert bademiljø. Igennem Bedre Bad & Bedre Energi kæden har vi en række dygtige samarbejdspartnere og kan derfor tilbyde en totalløsning, der sikrer en effektiv koordinering, mindst mulig tidsforbrug og faste håndværkere.

Vi klarer enhver forespørgsel – ingen opgave er for stor eller lille. Kontakt os uanset om du søger efter renovering af lille badeværelse, renovering af badeværelsesgulv eller tilbud på nyt badeværelse.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe bruser

Vi skræddersyr et moderne bademiljø til dig

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense M er vi meget bevidste om, at vores kunder har forskellige præferencer og behov til et nyt bademiljø. Det kan for eksempel skyldes den livsfase du befinder dig i. Hvis du for eksempel har små børn, foretrækker du måske et praktisk badeværelse. Hvis du derimod har ældre børn eller udeboende børn foretrækker du måske i højere grad wellness-lignende forhold i badeværelset.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe forskellige typer af kunder med at nå i mål med lige netop deres badeværelsesdrømme.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

Bolighåndbog som dokumentation

Når arbejdet er afsluttet og du har fået dit nye, smukke badeværelse, afleverer vi vores kendte Bolighåndbog, som indeholder en udførlig beskrivelse af alle materialer, hvad der er lavet og hvilke håndværkere, der er ansvarlige for opgavens udførsel.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Totalløsningen med Bedre Bad

Når vi laver en total badeværelsesløsning, medtænker vi alle dele af opgaven. Et badeværelse skal både være funktionelt, flot og økonomisk fordelagtigt. Så dit bademiljø bliver et sted, der inspirerer til afslapning samt en grøn løsning, som ikke bruger mere energi end nødvendigt. Uanset om det gælder et lille badeværelse eller et stort bademiljø, så har vi løsningen hvor der alle elementer bliver strategisk indtænkt og installeret.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Totalentreprisen med alt inkluderet

Vi varetager totalentrepriser på nyt badeværelse og renovering – vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på følgende:

 • VVS-arbejde
 • Murerarbejde
 • Tømrearbejde
 • El-arbejde
 • Malerarbejde
 • Mobilt badeværelse som kan opstilles mens arbejdet pågår
Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Mangler du inspiration til badeværelset?

Vi har i mange år lavet smarte løsninger og skabt unikke badeværelser fyldt med personlighed. Her kan du læse mere om badeværelser og få inspiration til indretning, møbler m.m.

Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

Specialister i totalentreprise i Odense

Vi påtager os opgaver med at renovere badeværelser og installere helt nye badeværelser og bademiljøer på hele Fyn – herunder bl.a. Odense, Kerteminde og Middelfart. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon