Bedre Bad - Bedre Energi - jordvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Energiløsninger med Bedre Energi

Benyt vores brede viden og erfaring inden for varme- og energiløsninger. Vi vil meget gerne rådgive dig til den bedste løsning for netop dig. En løsning skal passe til dine behov for at have størst mulig effekt.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense M kan du få professionel og uvildig rådgivning inden for en bred palette af forskellige energiløsninger. Vi er din lokale energiekspert i Odense og omegn. Vi er uvildige energivejledere, hvilket betyder, at vi ikke er forbundet med nogle energiselskaber. Det tillader os, at give vores kunder en fuldstændigt objektiv vurdering af de forskellige muligheder på markedet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Professionel rådgivning og teknologi inden for Varme og Energi

Vi er din direkte adgang til viden, rådgivning og alverdens forskellige løsninger inden for varme og energi. Vores dygtige medarbejdere har kompetencer inden for alle gængse energi- og opvarmningsformer. Hos os kan du være sikker på, at møde professionelt personale, der altid har fingeren på pulsen, når det gælder de nyeste energi- og varmeformer. Vi rådgiver altid baseret på den nyeste viden, og i vores løsninger finder du den nyeste teknologi, så du får en sikker drift og er sikret besparelser mange år ud i fremtiden.

Det er vigtigt for os, at kunden altid møder en professionel og serviceminded håndværker. Det gør sig gældende uanset hvilken type af opgaver vi er hyret til at løse. Uanset opgavens størrelse og kompleksitet, så kan du være helt sikker på, at vi går til den med stort engagement og en professionel attitude. Vi forlader først projektet, når opgaven er fuldført, og kunden kan gå i gang med anvendelsen.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi har som sagt kompetencerne til at løse enhver opgave forbundet med energi- og varme. Når det kommer til udførelsen af opgaverne, kan du være helt sikker på, at vi altid arbejder med de nyeste og mest effektive teknikker. Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense M er kvalitet og godt håndværk kernen i vores forretning. Derfor samarbejder vi kun med leverandører, der har samme fokus på kvalitet som os.

Vi kan hjælpe med flere forskellige opgaver inden for vores aktivitetsområder. Vi har stor erfaring med, at renovere og forbedre eksisterende energiløsninger. Hyrer du os til, at forbedre din nuværende løsning, så kan vi med garanti sikre dig bedre udnyttelse og billigere energi. Er du derimod i en situation, hvor du trænger til et helt nyt anlæg, så kan vi levere og installere et nyt og komplet anlæg. Med et nyt anlæg installeret af os, er du sikret øget komfort og betydelige besparelser på energibudgettet.

Er du i tvivl om din boligs energimæssige tilstand, og kunne du godt tænke dig et samlet overblik over dit energiforbrug? Så tilbyder vi et energitjek, hvor du får foretaget en grundig gennemgang af hele din bolig, og dine eksisterende energiinstallationer. På baggrund af det kan vi med vores indgående specialviden vurdere din boligs energimæssige tilstand. Efter denne vurdering tilbyder vi forslag til, hvordan du kan forbedre din energimæssige situation.

Uanset hvilke problemer/opgaver du ligger inde med, så kan vi med garanti finde frem til den mest optimale løsning for dig. Vi rykker ud i hele Odense området og omegn.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

Vælg den rigtige energiløsning

Det kan være svært at danne sig det fulde overblik over de mange fordele og ulemper, som er forbundet med de forskellige opvarmningsformer. Der er flere faktorer, der spiller ind, når du skal tage et valg om opvarmningsform. Nogle af disse faktorer er husstandes årlige forbrug, boligens antal af etager og boligens årgang. Derudover spiller husets isolering også en rolle i valget. Uanset din og din boligs situation, kan du forvente at Bedre Bad – Bedre Energi Odense M finder den rigtige energiløsning til dig.

Ekspertiseområder inden for energiløsninger og varmesystemer

Læs mere om vores ekspertiseområder inden for energiløsninger og varmesystemer:

Vi udfører også en lang række alle andre VVS opgaver – Ring til os og hør nærmere.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon