Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Vandhaner med levering og montering

En dryppende vandhane starter med et enkelt dryp, men med tiden bliver det flere og flere dryp – og gør du ikke noget ved det, ender det med at koste dig en stor ekstraregning.

Hvis vandhanen drypper “langsomt”, kan du slippe med at skulle betale omkring 200 kr. ekstra om året. Hvis din vandhane derimod drypper “hurtigt” eller småløber, kan du risikere at modtaget en ekstraregning på op til 2.500 kr.

hansgrohe-Talis-M54

Slip for at betale for rent drikkevand der løber direkte i kloarken

Med en dryppende vandhane betaler du for, at rent drikkevand løber direkte i kloaken. Sørg derfor for at få repareret vandhanen hurtigst muligt. Det kan du gøre ved at købe en ny pakning og udskifte pakningen i vandhanen. Husk at lukke for vandet, hvis du vælger denne løsning. Eller overvej evt. at få udskiftet vandhanen til en nyere model med eksempelvis vandsparefunktion. Hvis du vil have skiftet vandhanen eller din vandhane drypper, kan vi hjælpe dig.

Moderne vandhaner

Der findes et hav af forskellige vandhaner (eller armaturer/blandingsbatterier, som de også kaldes) med forskellige funktioner. Her kan du se eksempler på funktioner:

 • Vandsparefunktion
  • Når vandhanen udleder 60% af den maksimale udledning, er der en indbygget “modstand” i vandhanen. Brugeren kan dog dreje op for styrken, hvis der ønskes mere tryk på hanen.
 • Termostatstyret
  • Den ønskede temperatur på eksempelvis vandet i brusevandet kan forudstilles. Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring.
 • Èt greb
  • I en vandhane med ét greb blandes det kolde og varme vand meget lettere og hurtigere end med to-grebs-vandhaner
Grohe Essence Smartcontrol

Vi har et stort udvalg af vandhaner

Hos Bedre Bad Odense M har vi et stort udvalg af vandhaner og armaturer.

Bemærk at alle priser for vandhaner er inkl. levering og montering. På den måde er du sikker på, at vandhanen bliver monteret korrekt af fagfolk. Der medfølger naturligvis også en garanti.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Levering og montering af vandhaner på hele Fyn

Som VVS installatører leverer og monterer vi vandhaner på hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

Vi har mange års erfaring inden for VVS-faget og ligeledes har vi leveret og monteret utallige vandhaner i vores markedsområde — vi er din garanti for korrekt udført arbejde.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon