Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Claus Nielsen
Aut. VVS-installatør – BEDRE BAD partner
Clau Nielsen - Cortes og Nielsen - Bedre Bad - Bedre Energi - Odense

Service og etablering af gulvvarme i Odense

Gulvvarme kan hverken ses eller høres. Det lille termostat er den eneste synlige del af varmeanlægget og den er ofte trådløs – så du slipper for synlige ledninger! Alle gulvvarme-installationerne samles i et skab. Desuden slipper du for radiatorer, som tager plads i din bolig – det giver dig mulighed for at indrette dit hjem mere frit.

Derudover bliver varmen mere jævnt fordelt. Varmeforbruget bliver derfor mindre, og du kan mærke det på varmeregningen. Sidst, men ikke mindst, giver gulvvarme en god komfort i de kolde måneder. Når man først har haft gulvvarme, kan man næsten ikke undvære det.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

det rigtige system

Vi hjælper gerne med at vælge det rigtige gulvvarmesystem – alt efter gulvtype (trægulv eller betongulv).

Vi har gulvvarmeløsningen til alle husets rum – herunder badeværelser, stue, køkken osv.

Du skal også være opmærksom på, at gulvvarme kan tilsluttes forskellige varmekilder som eksempelvis oliefyr eller naturgasfyr. Du får en særdeles økonomisk og miljøvenlig varmeløsning, hvis gulvvarmesystemet tilsluttes en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Brug mindre varme og spar penge

Hvis du med gulvvarme opvarmer et rum til 20 grader, vil temperaturen føles som 22 grader, fordi varmen fordeler sig nedefra og op – til forskel fra opvarmning med radiatorer. På den måde kan du spare både energi og penge uden at gå på kompromis med rummets komfortable temperatur.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Hvad er prisen på gulvvarme?

Prisen på dit nye gulvvarmeanlæg kan være svært at præcisere helt nøjagtig. Prisen afhænger nemlig af mængden af arbejdet, der skal udføres. Er det nødvendigt at opbryde dit gamle gulv inden installationen? Derudover kan mængden af den påkrævede isolering også påvirke prisen.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense M kan du altid få et uforpligtende tilbud inden vi starter et projekt. Vi garanterer, at du får installeret dit nye gulvvarmeanlæg til den aftalte pris, til det aftalte tidspunkt og i den højeste kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Gode råd ved brug af gulvvarme

Nedenfor kan du se en række gode råd til opvarmning med gulvvarme:

 • Vær opmærksom på temperaturen ved trægulve
  Trægulve trækker sig sammen, når temperaturen er konstant på mere end 27-28 grader.
 • Hold gulvvarmen på en fast temperatur
  Varmen udnyttes bedst, hvis temperaturen er konstant igennem hele døgnet. Derfor bør du ikke skrue ned for gulvvarmen – heller ikke om natten.
Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi installerer gulvvarme over hele Fyn

Det er vigtigt, at gulvvarme-systemet installeres korrekt og al el-installation skal udføres af en autoriseret el-installatør. Lad derfor os etablere gulvvarme systemet i din bolig og glæd dig til, at du kan nyde at have varme fødder i de kolde måneder.

Hos Bedre Bad – Bedre Energi Odense M tilbyder vi en totalløsning, hvor vi sørger for at gulvvarmeinstallationen er udført korrekt. Vi har mange års erfaring og overholder naturligvis alle krav.

Vi rådgiver om og installerer over hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 66 16 52 91
bedrebad@blikogvvs.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon