Varmeveksler

Trænger du til udskiftning eller blot reparation af din varmeveksler eller varmtvandsbeholder, så tøv ikke med at kontakte os.

Gennem årene har vi udført et stort antal opgaver med varmevekslere og varmtvandsbeholdere, og har derfor stor erfaring, når vi skal løse opgaven for dig. Det handler om den rigtige løsning og hurtig, effektiv arbejdsudførelse.

Bestem selv fremløbstemperaturen

Med en moderne varmeveksler kan du selv bestemme fremløbstemperaturen inde i boligen. Det er med til at sikre dig en god energiøkonomi.
Samtidig giver det dig ekstra sikkerhed, for varmeveksleren sikrer, at husets installationer er adskilt fra fjernvarmesystemet uden for huset.

Lavere tryk end på fjernvarmenettet

Trykket i dit centralvarmesystemet er meget lavere, end trykket i fjernvarmenettet. Det er en fordel, for det minimerer risikoen for skader på ejendom og inventar - f.eks. i form af radiatorsprængning. Dette er særligt aktuelt i ældre huse med gamle radiatorer og rør.

God afkøling – god økonomi

Med varmeveksleren kan du sikre den bedste afkøling af fjernvarmevandet - og det sparer du penge ved.

Få dit varmeanlæg serviceret

Husk, at varmeanlæg ikke er vedligeholdelsesfri – de bør efterses og justeres, således at der opretholdes korrekt drift. Vi er registreret i Fjernvarmens Serviceordning (FjR-ordningen) og kan som samarbejdspartner med Fjernvarme Fyn A/S tilbyde et hovedeftersyn ved opstart og hvert 6. år samt et serviceeftersyn hvert andet år. Der ydes tilskud fra Fjernvarme Fyn A/S såfremt du vælger at tegne en serviceaftale med os.

Certificerede montører

Vores montører har bestået certifikatkurset i eftersyn og servicering af fjernvarmeanlæg, og kan hjælpe med at få dit anlæg til at fungere optimalt til fordel for din varmeøkonomi – som oftest tjener ordningen sig selv ind på 2 år. Det er jo også en fordel, at vi sammen passer bedre på miljøet.

Vi installerer varmeveksler-løsninger over hele Fyn

Vi rådgiver om og installerer varmeveksler over hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

Andre muligheder for energi- og varmeløsning: