Varmeveksler installation & service

Trænger du til udskiftning eller blot reparation af din varmeveksler eller varmtvandsbeholder, så tøv ikke med at kontakte Bedre Energi Odense M.

Gennem årene har vi udført et stort antal opgaver med både varmevekslere og varmtvandsbeholdere, og har derfor stor erfaring, når vi skal løse opgaven for dig. Det handler om den rigtige løsning og hurtig, effektiv arbejdsudførelse.

Hos os kan du få hjælp til:

  • varmeveksler til fjernvarme
  • varmeveksler til solvarme
  • varmeveksler til centralvarme
  • varmeveksler til opvarmning af brugsvand
  • udskiftning af varmtvandsbeholder eller vandvarmer
  • rådgivning til valg af den bedste varmeveksler til dine behov
  • rådgivning og hjælp til at søge tilskud til ny varmeveksler eller varmtvandsbeholder

God afkøling er lig med god økonomi

Med varmeveksleren kan du sikre den bedste afkøling af fjernvarmevandet - og det sparer du penge ved.

Hvis du mistænker dårlig afkøling ved en eksisterende varmeveksler, så giv os et kald. Årsagen til dårlig afkøling kan være noget så simpelt som en tilkalket varmeveksler, men det er også vigtigt at have et korrekt indstillet varmeanlæg. Når en varmeveksler er indstillet forkert, kan temperaturen på hhv. frem- og returløb være årsagen til dårligt kølende varmeveksler, som betyder forringet energieffektivitet og en dyr varmeregning.

Bestem selv fremløbstemperaturen

Med en moderne varmeveksler kan du selv bestemme fremløbstemperaturen inde i boligen. Det er med til at sikre dig en god energiøkonomi, hvor det ikke koster en bondegård at opvarme huset. Samtidig giver det dig ekstra sikkerhed, for varmeveksleren sikrer, at husets installationer er adskilt fra fjernvarmesystemet uden for huset.

Service af fjernvarmeanlæg og varmeveksler

Husk, at varmeanlæg ikke er vedligeholdelsesfri – de bør efterses og justeres, således at der opretholdes korrekt drift. Vi er registreret i Fjernvarmens Serviceordning (FjR-ordningen) og kan som samarbejdspartner med Fjernvarme Fyn A/S tilbyde et hovedeftersyn ved opstart og hvert 6. år samt et serviceeftersyn hvert andet år. Der ydes tilskud fra Fjernvarme Fyn A/S såfremt du vælger at tegne en serviceaftale med os.

Lavere tryk end på fjernvarmenettet

Trykket i dit centralvarmesystemet er meget lavere, end trykket i fjernvarmenettet. Det er en fordel, for det minimerer risikoen for skader på ejendom og inventar - f.eks. i form af radiatorsprængning. Dette er særligt aktuelt i ældre huse med gamle radiatorer og rør.

Certificerede Energivejledere

Vores montører har bestået certifikatkurset i eftersyn og servicering af fjernvarmeanlæg, og kan hjælpe med at få dit anlæg til at fungere optimalt til fordel for din varmeøkonomi – som oftest tjener ordningen sig selv ind på 2 år. Det er jo også en fordel, at vi sammen passer bedre på miljøet.

Energitjek: Er Dit Hjem Energi-Effektivt?

Hos Blik & VVS Cortes & Nielsen forstår vi vigtigheden af at have et energieffektivt hjem. Med stigende energipriser og et voksende fokus på miljøet er det mere vigtigt end nogensinde at sikre, at dit hjem fungerer så effektivt som muligt.

Ønsker du at få overblik over dit energiforbrug? Vores certificerede energivejledere kan give dig den bedste rådgivning om, hvordan du kan forbedre din boligs energieffektivitet. Vælg mellem vores BASIS tjek eller vores omfattende EXTRA tjek med termofotografering.

Fordele ved Energitjek:

  • Identificer områder, hvor du kan spare på energien.
  • Få professionel rådgivning om, hvordan du kan forbedre din boligs energieffektivitet.
  • Reducer dine energiregninger og spar penge på lang sigt.

Klar til at tage skridtet?

Ring til os på Tlf. 66 16 52 91 eller send os en e-mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at bestille dit energitjek i dag!

Vi servicerer hele Fyn, inklusive Odense, Kerteminde, og Middelfart. Uanset hvor du er, er vi din lokale partner i energieffektivitet.

Gør en forskel i dag! Bestil dit energitjek og tag skridtet mod et mere energieffektivt hjem. Klik her for at bestille.

Andre muligheder for energi- og varmeløsning: