Vandhaner med levering og montering

Drypper din vandhane?

En dryppende vandhane starter med et enkelt dryp, men med tiden bliver det flere og flere dryp - og gør du ikke noget ved det, ender det med at koste dig en stor ekstraregning.

Hvis vandhanen drypper "langsomt", kan du slippe med at skulle betale omkring 200 kr. ekstra om året. Hvis din vandhane derimod drypper "hurtigt" eller småløber, kan du risikere at modtaget en ekstraregning på op til 2.500 kr.

Med en dryppende vandhane betaler du for, at rent drikkevand løber direkte i kloaken. Sørg derfor for at få repareret vandhanen hurtigst muligt. Det kan du gøre ved at købe en ny pakning og udskifte pakningen i vandhanen. Husk at lukke for vandet, hvis du vælger denne løsning. Eller overvej evt. at få udskiftet vandhanen til en nyere model med eksempelvis vandsparefunktion. Hvis du vil have skiftet vandhanen eller din vandhane drypper, kan vi hjælpe dig.

Moderne vandhaner

Der findes et hav af forskellige vandhaner (eller armaturer/blandingsbatterier, som de også kaldes) med forskellige funktioner. Her kan du se eksempler på funktioner:

  • Vandsparefunktion
    • Når vandhanen udleder 60% af den maksimale udledning, er der en indbygget "modstand" i vandhanen. Brugeren kan dog dreje op for styrken, hvis der ønskes mere tryk på hanen.
  • Termostatstyret
    • Den ønskede temperatur på eksempelvis vandet i brusevandet kan forudstilles. Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring.
  • Èt greb
    • I en vandhane med ét greb blandes det kolde og varme vand meget lettere og hurtigere end med to-grebs-vandhaner

Vi har et stort udvalg af vandhaner

Hos Bedre Bad Odense M har vi et stort udvalg af vandhaner og armaturer.

Du kan tage et kig på vores webshop ved at klikke her.

Bemærk at alle priser for vandhaner er inkl. levering og montering. På den måde er du sikker på, at vandhanen bliver monteret korrekt af fagfolk. Der medfølger naturligvis også en garanti.

Levering og montering af vandhaner på hele Fyn

Som VVS installatører leverer og monterer vi vandhaner på hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

Vi har mange års erfaring inden for VVS-faget og ligeledes har vi leveret og monteret utallige vandhaner i vores markedsområde — vi er din garanti for korrekt udført arbejde.

Læs mere og bliv klogere på: