Service og installation af toilet i Odense

Løbende toiletter er dyrt

Løber dit toilet? Du vil måske umiddelbart svare nej, men faktisk kan toilettet løbe så lidt, at det ikke kan ses med det blotte øje. Et løbende toilet kan koste dig mange penge i vand. Faktisk kan du få en ekstraregning på op til 2.500 kr. om året.

Løber toilettet tilpas meget til, at du kan se det, bør du få det repareret eller udskiftet hurtigst muligt - ellers risikerer du at skulle betale op til 10.000 kr. ekstra om året. Det svarer til 400.000 liter rent drikkevand, som løber direkte ned i kloakken.

Moderne, nye toiletter

For den pris, som du bruger på ekstraregninger pga. løbende toiletter, kan du få et nyt og økonomisk toilet. Du kan naturligvis vælge det enkle toilet med grundlæggende funktioner, men du har også mulighed for at vælge bland ttoiletter med forskellige specialfunktioner:

  • Vandsparefunktion
    • Vandbesparende toiletter giver dig mulighed for at vælge højt eller lavt skyl. På den måde kan du spare litervis af vand og dermed mange penge
  • Berøringsfri skyl
    • Du fører hånden over sensoren, som aktiverer skyllefunktionen. På den måde er spredning af bakterier elimineret.
  • Dusch-funktion
    • Toiletter fra Geberit er en helt ny generation af toiletter, hvor toiletbesøget afsluttes ved at toilettet nænsomt og med lunt vand rengør dig med en blid stråle.

Det er let at købe toilet hos os

Alle vores toiletpriser er inkl. toilet, levering og montering. På den måde er du sikker på, at monteringen udføres håndværksmæssigt korrekt. Der medfølger naturligvis også garanti og forsikring.

Tag et kig på vores webshop ved at klikke her.

På vores webshop finder du toiletter inden for enhver gren - herunder væghængte toiletter og gulvstående toiletter med enhver funktion der kunne synes nyttig f.eks. dusch, berøringsfri og med vandsparefunktion.

Levering og montering af toiletter på hele Fyn

Vi leverer og monterer toiletter på hele Fyn, Odense, Kerteminde og Middelfart.

Læs mere om: