Tegn dit nye badeværelse her!

Hvordan tegner man et badeværelse?

Du kan tegne dit eget badeværelse med tegneprogrammet du finder her på siden. Start tegneprocessen ved at vælge en af skabelonerne og indtast derefter specifikke mål på dit badeværelse. Derefter kan du frit vælge hvordan badeværelset skal indrettes med eksempelvis radiatorer, vinduer og møbler.

Her kan du tegne dit nye badeværelse

Knap

Klik her for at gå til tegneprogram eller tryk nederst på den grønne knap til højre. Begynd at indrette med det samme - indsæt møbler, sanitet, fliser, farver og meget mere. Realisér dit drømmebadeværelse ved at sende din tegning til os - det er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi vender tilbage snarest muligt på et forventet prisoverslag på dit nye badeværelse.

Ekstra vejledning til tegneprogrammet

Tegneprogrammet fungerer bedst på en PC eller Mac computer.

Det er nemt at få begyndt at tegne. Husk at du til enhver tid kan se dit badeværelse i 3D ved at klikke på "3D/2D"-cirklen øverst til højre.

Du kan gemme dine fremskridt undervejs - og du kan faktisk også lukke tegneprogrammet og komme tilbage senere. Du kan genåbne til tegning, hvis du har oprettet dig som bruger og logger ind igen.

I tegneprogrammet er der rigtig mange af muligheder for interiør, rumopbygning og farver. Men det er stadig kun et lille udpluk af, hvad vi har muligheder. Så har du andre ønsker end det, som du kan vælge her, så skriv det blot i kommentarfeltet til os. Så tager vi højde for det.

Rigtig god fornøjelse!

Bliv klogere på badeværelser: