Solceller - installation & Service

Vi hjælper dig med at finde den rigtige solcelleløsning til din bolig

Bedre bad Odense M - Blik og VVS har mange års erfaring med opsætning af solceller. Vi opsætter solceller i Odense, men har også en bred vifte af kunder beliggende på resten af Fyn. Vi hjælper dig med at finde den rigtige solcelleløsning til din bolig.

Solceller og solfangere

Via Bedre Bad & Energi samarbejder vi med førende leverandører, så vi både kan tilbyde vores kunder løsninger inden for solfangere og solceller. Der er en afgørende forskel på solfangere og solceller - solceller benyttes til at producere strøm, mens en solfanger producerer varme. Hvad man vælger afhænger af, hvordan man ønsker at udnytte solens stråler som energikilde.

Rådgivning der sikrer dig den bedste økonomi

Hos Bedre Bad Odense M - Blik og VVS rådgiver vi grundigt, så der er et godt grundlag for at tage den bedste beslutning for din bolig og din økonomi.

Spar penge med solenergi

Når du vælger en solcelle løsning, er der mange penge at spare på de samlede udgifter på energi. Der skal naturligvis investeres i anlægget, men det tjener sig hjem i takt med, at du i stedet sparer på din energi. Vi hjælper dig med at finde den optimale løsning i samarbejde med vores samarbejdspartnere. Kontakt os og hør mere om et solcelleanlæg, og hvordan det kan blive den fremtidige energikilde for din bolig.
Bedre Bad Odense M - Blik og VVS – Solceller i Odense og på Fyn!

Flere varme- og energiløsninger: