Nyt badeværelse

Bedre Bad Odense NV - Blik og VVS hjælper dig, hvis dit badeværelse skal istandsættes eller hvis du skal have lavet et helt nyt, lækkert bademiljø. Uanset om det blot er en vandhane, der skal skiftes eller et helt nyt badeværelse, der skal laves, løser vi opgaven med vægt på grundighed og kvalitet.

Få en individuel badeværelsesløsning/badmiljø

Et nyt badeværelse skal leve op til forventningerne. Hos Bedre Bad Odense NV - Blik og VVS har vi en mangeårig erfaring, når ideer skal omsættes til et funktionelt og smukt bademiljø. Via Bedre Bad & Bedre Energi har vi en række dygtige samarbejdspartnere og kan derfor tilbyde en totalløsning, der sikrer en effektiv koordinering, mindst mulig tidsforbrug og faste håndværkere.

Bolighåndbog som dokumentation

Når arbejdet er afsluttet og du har fået dit nye, smukke badeværelse, afleverer vi vores kendte Bolighåndbog, som indeholder en udførlig beskrivelse af alle materialer, hvad der er lavet og hvilke håndværkere, der er ansvarlige for opgavens udførsel.

Totalløsningen

Når vi laver en total badeværelsesløsning, medtænker vi alle dele af opgaven. Et badeværelse skal både være funktionelt, flot og økonomisk fordelagtigt. Så dit bademiljø bliver et sted, der inspirerer til afslapning samt en grøn løsning, som ikke bruger mere energi end nødvendigt.

Totalentreprisen har det hele med

Vi varetager totalentrepriser på nyt badeværelse – vi giver et tilbud indeholdende:

  • VVS-arbejde
  • Murerarbejde
  • Tømrearbejde
  • El-arbejde
  • Malerarbejde
  • Mobilt badeværelse – opstilles mens arbejdet pågår

Her laver vi nye badeværelser/bademiljøer

Vi påtager os opgaver med at renovere badeværelser og installere helt nye badeværelser/bademiljøer på hele Fyn - herunder Odense, Kerteminde og Middelfart. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Bliv klogere på badeværelser: