Gulvvarme

Med gulvvarme får du den mest komfortable opvarmningsform

Gulvvarme kan hverken ses eller høres. Den lille termostat er den eneste synlige del af varmeanlægget og den er ofte trådløs – så du slipper for synlige ledninger! Alle gulvvarme-installationerne samles i et skab. Desuden slipper du for radiatorer, som tager plads i din bolig - det giver dig mulighed for at indrette dit hjem mere frit.

Sidst, men ikke mindst, giver gulvvarme en god komfort i de kolde måneder. Når man først har haft gulvvarme, kan man næsten ikke undvære det.

Få det rigtige system

Vi hjælper gerne med at vælge det rigtige gulvvarmesystem – alt efter gulvtype (trægulv eller betongulv).

Vi har gulvvarmeløsningen til alle husets rum - herunder badeværelser, stue, køkken osv.

Du skal også være opmærksom på, at gulvvarme kan tilsluttes forskellige varmekilder som eksempelvis oliefyr eller naturgasfyr. Du får en særdeles økonomisk og miljøvenlig varmeløsning, hvis gulvvarmesystemet tilsluttes en varmepumpe eller et jordvarmeanlæg.

Brug mindre varme og spar penge

Hvis du med gulvvarme opvarmer et rum til 20 grader, vil temperaturen føles som 22 grader, fordi varmen fordeler sig nedefra og op - til forskel fra opvarmning med radiatorer. På den måde kan du spare både energi og penge uden at gå på kompromis med rummets komfortable temperatur.

Gode råd ved brug af gulvvarme

Nedenfor kan du se en række gode råd til opvarmning med gulvvarme:

  • Vær opmærksom på temeraturen ved trægulve
    Trægulve trækker sig sammen, når temperaturen er konstant på mere end 27-28 grader.
  • Hold gulvvarmen på en fast temperatur
    Varmen udnyttes bedst, hvis temperaturen er konstant igennem hele døgnet. Derfor bør du ikke skrue ned for gulvvarmen - heller ikke om natten.

Vi installerer gulvvarme over hele Fyn

Det er vigtigt, at gulvvarme-systemet installeres korrekt og al el-installation skal udføres af en autoriseret el-installatør. Lad derfor os etablere gulvvarme systemet i din bolig og glæd dig til, at du kan nyde at have varme fødder i de kolde måneder. Vi installerer over hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

Læs også om: