Jordvarme, solvarme og pillefyr

JORDVARME – SPAR OP TIL 70 % PÅ ENERGIEN

Med en varmepumpe kan du næsten blive helt selvforsynende med energi – hvor du vel at mærke kan hente gratis energi, fra luften udenfor eller jorden. Og du kan endda få solen til at drive det.

En varmepumpe virker omtrent som et køleskab. Et køleskab flytter varme inde fra skabet og afleverer den ude på skabets bagside. En varmepumpe gør det modsatte, hvor den henter varme i jorden eller luften udenfor, og afleverer den inde i din bolig.

Vi samarbejder med flere leverandører af solvarme- og jordvarme anlæg og er i stand til, at opfylde jeres behov når I skal have hjemmet opvarmet.

SOLVARME – I KOMBINATION

Ved at udnytte jordens ressourcer kan du spare penge på regning. Med et solvarme anlæg fra Bedre Energi Odense M, kan du udnytte solens stråler til at lave energi/varme til din ejendom. De moderne anlæg har en høj nytteværdi, og er derfor meget økonomiske i drift.

En solvarmeløsning kan kombineres med andre alternativer, og dermed skabe energi til hele ejendommen hele året rundt. Er du intereseret i, at høre nærmere om hvordan en kombinationsløsning kan skrædersyes til din bolig - så kontakt Bedre Bad - Bedre Energi Odense SV.

Pillefyr – slet ikke så bøvlet

Det behøver ikke at være “bøvlet” at fyre med brænde eller piller for at opretholde en god varme og komfort i hjemmet. Med dagens moderne typer fyr skal der ikke bruges meget tid på fyring og dermed skabe masser af billig varme.

Trænger dit nuværende pillefyr til en servicering, eller ønsker du et nyt og mere moderne fyr - så er vi din rette samarbejdspartner. Vi har stor viden og erfaring med moderne pillefyr, og kan hjælpe med at finde det fyr, som matcher dine og boligens behov bedst muligt. Kontakt os for at vide mere.

Vi har den seneste viden

Kontakt os på tlf. 66 16 52 91 – vi er altid opdateret med nyeste viden på områderne: