Fjernvarme Installation og vedligehold

Kontakt Bedre Energi Odense M for etablering, renovering, service og vedligehold af fjernvarmeinstallationer.

Hvad er fjernvarme?

Kort fortalt er fjernvarme meget varmt vand, der løber i et lukket underjordisk system. Vandet varmes op til høj temperatur på et kraftvarmeværk og derefter sendes vandet gennem rørene i jorden. Vandet ender i husenes fjernvarmeboks, hvor varmen overføres til husenes radiatorsystemer, brusere og vandhaner.

Fjernvarme - en let form for opvarmning

Bedre Energi Odense M besidder stor viden om og erfaring med fjernvarme og alle dertilhørende installationer. Dermed kan vi løse alle typer af opgaver, såsom:

  • Renovering af eksisterende anlæg
  • Service og vedligeholdelse af kørende anlæg
  • Etablering af ny fjernvarmeinstallationer – selv helt store anlæg og installationer

Miljøvenligt til en lav pris

Med fjernvarme får du en både billig og miljøvenlig opvarmningsform. Ved at skifte til fjernvarme fra en anden varmeløsning er det ikke usædvanligt at opleve besparelser på helt op til 25% i forhold til opvarmning med eksempelvis et traditionelt oliefyr.

Service betaler sig

Vi tilbyder private, boligforeninger og virksomheder regelmæssige tjek af fjernvarmeinstallationer – og mange benytter sig af det med god grund. Med et velfungerende og trimmet fjernvarmeanlæg anvendes mindst energi, hvilket sikrer den bedste økonomi.

Få tjekket din fjernvarme-installation

Lad eksperterne fra Odense Blik & VVS tjekke din fjernvarmeinstallation. Hvis det er nødvendigt, udformer vi gerne et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarmeinstallation.

Vi installerer fjernvarme-løsninger over hele Fyn

Vi rådgiver om og installerer fjernvarme-løsninger over hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

Bliv også klogere på: