Få inspiration til badeværelset

Bedre Bad Odense NV - Blik og VVS hjælper dig, når dit nuværende badeværelse skal istandsættes og når du skal have installeret et helt nyt badeværelse i komplet-løsning. 

Det er vigtigt, at et nyt badeværelse passer til dig og din familie. Vi bruger lang tid på badeværelset, og derfor skal du føle dig godt tilpas i rummet. En god idé kan være at føre stilen fra den øvrige bolig videre ind på badeværelset. Her på siden finder du inspiration til hvordan man indretter nybygget og nyrenoveret badeværelse.

Få inspiration fra Bedre Bads badeværelsesløsninger

Savner du badeværelsesinspiration til installation af et nyt badeværelse, eller vil du blot inspireres til, hvordan du vha. små ændringer, kan ændre hele badeværelsets udtryk? Uanset hvad kan vi hjælpe dig.

I inspirationsfasen, hvor du indhenter badeværelsesinspiration, kan Bedre Bad-fagmanden hjælpe med at afdække dine ønsker, få alle gode idéer på bordet og hjælpe med prioriteringer.

Vi rådgiver ned i mindste detalje for at opfylde alle dine ønsker – vi samler alle trådene omkring dit badeværelse og gør valgene lettere for dig.

Se konkrete badeværelsesløsninger, som Bedre Bad har udført for kunder over hele landet - klik her.

Inspiration til dit badeværelse

Nedenfor kan du se nogle eksempler på, hvad du kan gøre for at ændre udtrykket på badeværelset og hvordan du kan indrette smart: 

 • Indret badeværelset i funktionszoner
  Hele familien kan være på badeværelset uden at gå i vejen for hinanden.
 • Væghængt toliet, toiletspand og møbler
  Rummet vil syne større og rengøringen er lettere.
 • Flisernes farve
  Med lyse fliser på badeværelset synes rummet større, mens mørkt gulv giver rummet kontraster og dybde.
 • Udnyt pladsen kreativt
  Med højt til loftet kan pladsen udnyttes med smalle hylder i stål eller glas. I stedet for at gemme ting helt af vejen, kan du fremvise de flotte parfumer og smykker som en del af indretningen.
 • Friske farver
  Pangfarver opfrisker, mens naturfarver giver en rolig og afslappet atmosfære.
 • En håndklædetørrer
  Sørger for ophæng til håndklæder, som er dejligt varme og en lun temperatur på badeværelset.

Løsninger til hele Fyn

Ønsker du mere badeværelsesinspiration, inden du skal igang med installationen af badeværelset, er du velkommen til at ringe til os - så finder vi en løsning, der passer til dig og din stil.

Vi servicerer hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

Læs mere om badeværelser: