Lad os stå for dit VVS-arbejde

Bedre Bad Odense M kan tilbyde korrekt servicerede og præcist indregulerede VVS-anlæg efter jeres behov. Du kan med fordel opleve, at hente gode besparelser på din regning. Og vandforbruget kan samtidig minimeres med vandbesparende toiletter og brusere.

Udover løsning af traditionelle VVS-opgaver er vores aktiviteter koncentreret omkring to hovedområder:

  • Badeværelser – lige fra reparation over renovationsopgaver til totalløsninger
  • Energiløsninger – fra de traditionelle energiløsninger til de helt nye

Store og små opgaver

Som VVS installatører med mange års erfaring løser vi enhver VVS-opgave – lige fra det løbende toilet over opsætning af tagrender til etablering af det helt store ventilationsanlæg. I enhver af disse opgaver skaber vi den perfekte løsning gennem vores håndværksmæssige tilgang og stolthed.

Service og eftersyn

Kontakt os for et serviceeftersyn og få udarbejdet en plan med forslag til eventuelle forbedringer og optimeringsmuligheder. Ved at få udarbejdet denne plan kan du i det lange løb sikre dig nogle gode og væsentlige besparelser.

Her løser vi VVS-opgaver

Vi laver VVS arbejde for både private og erhverv – og vi har kunder over hele Fyn, herunder Odense, Kerteminde og Middelfart.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 66 16 52 91 og få et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave.

VVS – Vi kan varetage alle opgaver

Vi hos Bedre Bad Odense M kan lave alt indenfor varme, vand, sanitet og gas. Vi renoverer køkkener og badeværelser. Og vi kan servicere, montere og installere alle former for varmeløsninger, fx fjernvarme og naturgas.

Med vores høje faglige niveauer og brede spænd af kompetencer, slipper du for at kontakte flere forskellige håndværkere. Du kan med os få totalløsninger, hvor vi laver alt i processen, fra start til slut.

Vi tilbyder helt standard vvs arbejde indenfor badeværelset, som at skifte vandhanen eller fixe den, hvis den drypper. At udskifte toilettet og fixe et løbende toilet eller opsætte og installere en ny bruser.

Ellers tilbyder vi istandsættelser og totalrenoveringer af badeværelset. Vi kan lave et helt nyt badeværelse fra bunden. Det vil indebære alt med at føre ledninger, lægge klinker og installation af alt sanitet. Med Bedre Bad laver vi totalløsninger, hvor du kan få et helt unikt og personligt badeværelse, lavet lige efter dine ønsker.

Tegneprogram – tegn dit badeværelse

For at minimere besværet og gøre det muligt for enhver at tegne og udforme badeværelset, har vi lavet et tegneprogram som gør lige præcis dette muligt. Her får du muligheden for at ”klippe klistre” dit badeværelse, så du lettere kan kommunikere dine ønsker til os. Herfra vil vi tage en snak, med dig, om designet.

Find inspiration til badeværelser

Hvis du mangler inspiration til design og indretning af dit badeværelse, er du også dækket ind. På vores inspirationsside kan du få inspiration til hvad du kan gøre, for at ændre udtrykket på dit badeværelse og indrette badeværelset på en smart måde. På inspirationssiden kan du også se vores løsninger på badeværelser, vi i Bedre Bad regi har lavet.

Udstilling af badeværelser – se udstilling fysisk

Hvis du foretrækker at se badeværelsesløsninger fysisk, så kan du også det. I Middelfart ligger vores store udstilling. Her kan du bevæge dig frit rundt i blandt vores og vores samarbejdspartneres istandsættelser og indretningsløsninger af badeværelser / bademiljøer / vådrum. Her har du også muligheden for at snakke med vores certificerede vådrumsinstallatører og eksperter. Og du kan booke en badkonsulent, som du kan præsentere og diskutere dine ideer med.

Energi – Vi laver energiløsninger

Af energiløsninger kan vi også lave alt. Service af din nuværende energiløsning, udskiftning heraf, eller installering og montering af nyt anlæg. Det kan vi gøre med gulvvarme, jordvarme, fjernvarme, solceller, solvarme, pillefyr, varmeveksler, varmtvandsbeholdere og el-vandvarmer. Derudover tilbyder vi også energitjeks af din bolig.

Energitjek – Kan du spare penge på vand og varme?

Vil du optimere energiforbruget i din bolig og spare på varmeregningen, så er et energitjek et godt sted at starte. Her vil du få hjælp af en professionel og certificeret energivejleder, som vil gennemgå din boligs varme og vandinstallationer, isoleringsgrad ved vinduer, døre, murer, tag og loft. Herefter vil du få en liste over vores fund og overvejelser, samt en prioriteret liste, der viser hvad der kan laves, for at få den bedste besparelse for færrest penge.

Læs mere om vores løsninger

Har du fået øjnene op for en bestemt varmeløsning, du kunne tænke dig at lære mere om, så har vi en kategori til hvert emne med gode beskrivelser, der ligger som underkategori til VVS i menubjælken. Her kan du finde alt den information du kunne ønske dig.

Læs også om: