Kontakt Blik & VVS Cortes og Nielsen

Hos Bedre Bad Odense M (Tidligere NV) står vi altid klar til, at løse dine opgaver. Vores dygtige og kompetente medarbejdere har store kompetencer indenfor en bred vifte af forskellige opgaver. Med os som samarbejdspartner, får du en professionel og engageret partner fra start til slut. Vi forlader ikke projektet før alt er helt færdig, og der er ryddet op. Vi er din lokale autoriserede vvs-installatør i Odense. Vi opererer i Odense og på store dele af Fyn. Kontakt os allerede i dag, hvis du står med en aktuel opgave, eller du er interesseret i, at høre mere. Vi har altid en kompetent medarbejder i røret, der er klar til at hjælpe.

Ved akut problem som kræver hurtig indsats: Kontakt os på Tlf. 66 16 52 91

Kontaktoplysninger

Herunder finder du alle vores relevante kontaktoplysninger. Du kan vælge, at kontakte os via et væld af forskellige metoder. Kom forbi butikken i Odense M (Tidligere NV), og tal med os direkte - eller send os en mail. Du kan også give os et ring, og så finder vi ud af det sammen.

Bredbjergvej 40
5230 Odense M

Tlf. 66 16 52 91

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR nr.: 29628157

Kontakt os

Vil du gerne kontaktes eller bestille os til at løse en VVS-opgave hos dig, så kan du udfylde nedenstående formular. Husk: Hvis du bestiller os til en arbejdsopgave hos dig, så er din bestilling ikke gyldig før den er accepteret fra vores side. Vi bekræfter din bestilling via mail eller telefon.