kviste

kvist


Kviste - og de mange fordele.

Hvis du har skråvægge i din bolig kan du udnytte de mange gode kvaliteter og fordele, som er forbundet ved skråvægge og kviste. Blot nogle af fordelene er, at du sikrer dig mere plads/gulvplads. Med den ekstra plads har du eksempelvis mulighed for at udvide din boligindretning efter netop dit ønske. En anden fordel er lysindfaldet, som bliver stærkt forbedret, hvilket medfører, at din bolig vil fremstå varm og lys. Kviste har rent visuelt også sin charme, da det er med til at sætte et sidste præg på din udvendige bolig.

 

Hos Bedre Bad Odense NV - Blik og VVS Cortes og Nielsen kan vi rådgive dig hvilken type kvist, der passer bedst til netop dit hus. Blot nogle af typerne er eksempelvis traditionelle kviste, taskekviste og fabrikskviste samt gavlkviste. Du kan trygt regne med, at vi finder den rigtige type kviste, som passer bedst til netop din bolig ud fra faktorer, som hvilken hustype, størrelse og konstruktionen af din bolig.

 

Vi er eksperter i reparation, renovering og bebyggelse af af helt nye kviste. Derudover laver vi selvfølgelig kviste på både nyere og ældre boliger. Ved vores mange års erfaring er vi eksperter i rådgivning. Det er vigtigt, at man eksempelvis er opmærksom på de mange tilladelser og regler som kræves til at sætte en kvist op. Det er oftest meget tidskrævende og ressourcefuldt, dog skal vi nok rådgive dig, så du slipper for besværet. Vi kan rådgive dig igennem alt fra byggetilladelser hos kommunen og de generelle sikkerhedskrav. Vi kan selvfølgelig også rådgive dig i forhold til den forventede prisstigning på din bolig ud fra vores tidligere erfaring.

 

Når man har kviste, eller overvejer at få lavet kviste på sit hus er det ekstremt vigtigt, at man er opmærksom på, at kviste altid er udsat for vind og vejr, hvilket kræver den helt rigtige rådgivning, da det ellers kan skade din tagkonstruktion, som i værste tilfælde vil medføre utætheder og fejl. Derfor er det vigtigt, at kvistene og tagvinduet bliver lavet korrekt med gode materialer lavet af rigtige fagpersoner.

 

- Din GARANTI for kvalitet   

Læs mere om: