Blikkenslager Odense M

Kvalitet fra din lokale blikkenslager i Odense

Har du behov for en blikkenslager i Odense eller et andet sted på Fyn, så kan BLIK & VVS Cortes og Nielsen klare opgaven. Vi løser alle former for blikkenslageropgaver i zink (eventuelt patineret), kobber og skifer (natur og eternit).

Håndværksmæssige traditioner

Vores værksted oser af respekt for de håndværksmæssige traditioner – hvad enten der er tale om en mindre opgave eller et stort projekt. Et godt stykke håndværk i zink er et smukt syn – det er vedligeholdelsesfrit og holder i mange år.

Blikarbejde med garanti

Fra opsætning af tagrender og kviste til spændende specialopgaver. Vi lægger kvalitet i alle dele af vores arbejde og har kapaciteten til at varetage store som mindre opgaver. Vi ønsker at skabe værdi for vores kunder - derfor skal vores løsninger i blik altid være i orden.

Vi er f.eks. medlem af TEKNIQ, det er din garanti for, at vi forpligter os 100 % i forhold til den opgave, du skal have løst. Det er din garanti for kvalitet.

Specialopgaver – smede- og blikopgaver

Som blikkenslager i Odense har vi været med til at lave flere spændende specialopgaver, som både stiller krav til det kreative blik og det gode håndværksmæssige arbejde. Vi har stor erfaring med specialopgaver i zink, kobber, skifer m.m. Læs mere om smedearbejde og specialopgaver her.

Sans for detaljerne

Vi ved, at et godt resultat afhænger af et grundigt stykke arbejde. Skal det gamle typehus f.eks. beklædes med zink, kan det blive utrolig flot og give huset et helt nyt æstetisk udseende, hvis arbejde er gjort grundigt og følger husets naturlige linjer. Vi har derfor altid øje for detalje og håndværk.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt Bedre Bad Odense M - Blik og VVS for en uforpligtende snak om blik-opgaven – vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Vi rykker ud og løser blik-opgaver i Odense og omegn - herunder også i Kerteminde, Middelfart og store dele af Fyn.

Læs mere om: